Copyright infringement Online kurser i Digital Markedsføring #️⃣ giv konkurrenterne baghjul nu

Effektive online kurser i Digital Markedsføring

... som hjælper dig med at vækste

Vi har samlet alt du har brug for at vide indenfor online markedsføring ét sted og lavet intensive onlinekurser du kan tage i dit eget tempo. Der er skåret alt det overflødige fra så du efter endt kursus sidder tilbage med brugbar viden du nemt kan implementere med det samme.

Alle vores online kurser er bygget op omkring en step-by-step tilgang, og er spækket med video tutorials, knivskarpe ‘best-case’ eksempler og vores bedste råd og uundværlige tips.

Vi ved det virker, for vi har selv testet det hele i ‘den virkelige verden’ på over 300 forskellige kunder på tværs af mange brancher. Vi er nu klar til at give vores viden videre til dig, så du kan få skabt dig en stærk online tilstedeværelse.

Uanset om du er nybegynder, let øvet eller erfaren bruger – om du er ene mand eller stor virksomhed så vil du helt sikkert lære noget nyt fra kurserne.

Prisen pr. kursus er meget lavere end hvad der er værdi for. Vi vil gerne have at du har mulighed for at investere i flere kurser. Det er nemlig vores erfaring at man ved at være stærk på flere platforme giver sig selv de bedste betingelser for at ramme sin målgruppe optimalt. Du kan tage modulerne i dit eget tempo og tiden du bruger på kurset vil gøre dit arbejde i fremtiden nemmere da du nu har effektive metoder at arbejde ud fra.

Du har adgang til kurserne for altid inkl. de fremtidige opdateringer. Og dem bliver du glad for da de sociale medier ændres konstant.

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Play Video

Giv dig selv og dit brand den synlighed du fortjener!

COCOON BAG LAB
COCOON BAG LAB@cocoon
Læs mere
Min historie er, at jeg stod 2 uger inden lanceringen af min virksomhed, med preloved Chanel tasker på Instagram, som nybegynder på ALLE områder og var gået skævt af den SoMe konsulent, jeg ellers havde satset på, skulle hjælpe mig flyvende på den korte tid. Heldigvis fik jeg anbefalet BrandSome og gik straks i krig med kurserne Instagram, Canva og Personlig branding. Jeg har en baggrund som operasanger og scenekunstproducent og havde aldrig været på IG før, jeg skulle lære absolut alle trin i processen, med at bygge min virksomhedsprofil op og skabe grafisk lækkert content - fra begyndelsen. BrandSome kurserne er geniale fordi man bliver guided step by step, på en let forståelig måde, både med tekst og videoeksempel, og den helt store forskel fra andre ”Live-kurser” er, at man kan gå tilbage og genlæse/se afsnit, når man har brug for det. Jeg blev på 2 uger løftet fra nul til helt selvhjulpen, i forhold til at lancere og drive min online virksomhed med eksklusive tasker, hvor det visuelle er meget afgørende for succes. TAK!
Kira Rosevig
Kira Rosevig@kirarosevig
Læs mere
Jeg investerede i 5 onlinekurser til min virksomhed for at lære, hvordan jeg bedre kunne få mit personlige aftryk og ord ud til klienter, følgere og læsere. Stor prioritet at jeg selv sidder bag tasterne, hvor mit virke er gennemsyret af mit personlige DNA og vision. Med Brandsomes online kurser har jeg været trygge hænder, og guidet bid for bid - som passer perfekt til mig. Følelsen af faktisk at kunne finde ud af det, indfandt sig hurtigt. Kurserne har indtjent sig selv, da jeg nu selv har redskaberne og følelsen af at have det helt rigtige set up til at brande mit virke.
Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

Køb alle 13 kurser samlet

Den ultimative SoMe-kursuspakke. Få adgang til 13 kurser – spar 44%

DKK 14.629,00 ekskl. moms

DKK 8.155,00 ekskl. moms

Få succes på Instagram

Rid med på Instagrambølgen, forstå algoritmen og stå visuelt knivskarpt

DKK 1.495,00 ekskl. moms

Personlig branding

Lær at opbygge et stærkt brand og skil dig ud fra dine konkurrenter

DKK 1.295,00 ekskl. moms

Kickstart din Facebook side

Lær om algoritmen, teknik og brugeradfærd og ram din målgruppe

DKK 1.195,00 ekskl. moms

Annonceringskursus

Ram din målgruppe på Instagram og Facebook helt perfekt

DKK 1.595,00 ekskl. moms

Grafisk kursus i Canva

Bliv din egen grafiker og skab lækkert visuelt indhold til din markedsføring

DKK 495,00 ekskl. moms

SEO/Søgemaskineoptimering

Styrk din viden og lær hvordan du får bedre placeringer i Google

DKK 1.595,00 ekskl. moms

Brænd igennem på Pinterest

Få værktøjerne til at accelere din trafik til din hjemmeside og sociale medier

DKK 995,00 ekskl. moms

Brug Linkedin professionelt

Opbyg et stærkt netværk som er fundamentet for succes

DKK 1.195,00 ekskl. moms

Kursus i Mailchimp

Konverter dine besøgende til kunder med email marketing

DKK 995,00 ekskl. moms

Få succes på TikTok

Hop med på raketten og fang den yngre målgruppe på TikTok

DKK 795,00 ekskl. moms

Later - planlægningsværktøj

Styr og planlæg dine sociale medier til 6 platforme ét sted

DKK 389,00 ekskl. moms

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 44 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top