Copyright infringement Mailchimp kursus online 📧 nu skal nyhedsbreve på autopilot

Sådan konverterer du dine besøgende til kunder hele året rundt og helt automatisk med Mailchimp

Er du frustreret over hvor meget tid du bruger på dine nyhedsbreve? Og syntes du det er hårdt, at udtænke den ene fantastiske e-mail efter den anden? Eller endnu værre, er du slet ikke begyndt at udsende nyhedsbreve endnu? Så er det bare med at smøge ærmerne op og se med på kurset her. På dette onlinekursus i e-mailmarketing tager vi dig med ind i Mailchimp universet og guider dig step-by-step gennem alt lige fra tilmeldingsformularer og design af nyhedsbreve til automatiseringer og teknisk opsætning.

Vi lærer dig, hvordan du skaber salg og loyalitet med dine e-mailudsendelser og viser dig konkrete eksempler på succes scenarier. Ikke nok med det, så gør vi dig 100% køreklar til at varetage din egen eller din virksomheds e-mailudsendelser og sørger for, at du er helt skarp på hvordan du omsætter den teoretiske viden indenfor e-mailmarketing til praksis. Vi hjælper dig altså med at lægge fundamentet for succes med Mailchimp så du kan få en enkel og effektiv tilgang til dine nyhedsbreve. Det bedste ved det hele, er at ALLE kan lære det!

E-mail marketing

FĂĄ succes med dine e-mails og boost din forretning!

Mailchimp-Logo

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan ogsĂĄ tilgĂĄs via app til nĂĄr du er pĂĄ farten

21 lektioner der tager dig igennem E-mailmarketing og Mailchimp fra start til slut og viser, hvordan du skaber salg via nyhedsbreve.

Mailchimp kursus email markedsføring online

Modul 1:

DERFOR SKAL DU BRUGE TID PĂ… E-MAIL MARKETING!

I det første modul, inden vi kommer alt for godt i gang med den mere praktiske del af kurset, lærer du om hvorfor du skal bruge tid på e-mail marketing! E-mailnyhedsbreve genererer $42 for hver $1 brugt på at udarbejde e-mailen. Det svarer altså til en ROI (Return-on-Investment) på 4,200%. Ikke nok med det, så deler vi i modulet endnu flere overbevisende grunde til at investere i din e-mail marketing

Modul 2:

BLIV KLAR TIL AT ARBEJDE MED MAILCHIMP

Vi guider dig til hvilken Mailchimp plan der passer bedst til dig, alt efter hvad du har behov for. Derudover gennemgår vi opsætningen af din Mailchimp konto sammen med dig, så vi er sikre på, at fundamentet er 100% parat til at gå i gang med tilmeldingsfomularer og nyhedsbrevsudsendelser.

Mailchimp kursus brandsome online
Mailchimp kursus online nemt

Modul 3:

MAILCHIMP: GENNEMGANG AF DASHBOARD & STANDARDINDSTILLINGER

NĂĄr du skal lære et helt nyt system at kende, kan det være rart med en guidet tour rundt pĂĄ platformen, og det er præcis hvad du fĂĄr her. Vi viser hvor du finder alle de essentielle værktøjer og fortæller dig lige præcis HVAD du skal bruge dem til, sĂĄ du ikke er i tvivl. Desuden hjælper vi dig med at tjekke, at alle dine standardindstillinger er korrekt opsat og viser dig hvordan du kan bruge ‘Tags’ til at organisere dine kontakter, pĂĄ din modtagerliste.

Modul 4:

TILMELDINGER TIL DIT NYHEDSBREV

Tilmeldingsformularer er OVERALT pĂĄ internettet, og derfor er det vigtigt at din tilmeldingsformular ikke drukner blandt alle de andre. Den skal servere noget lækkert for dine besøgende sĂĄ de straks tænker: ‘FEDT, det her kan jeg virkelig bruge til noget – værsgo’ her er min e-mailadresse’. Vi gennemgĂĄr opsætningen af tilmeldingsformularer i Mailchimp, men introducerer dig ogsĂĄ for opsætningen af mere avancerede tilmeldingsformularer via dit WordPress website.

Mailchimp kursus online
Mailchimp kursus 1

Modul 5:

DET GODE NYHEDSBREV – INDHOLD DER VIRKER

Og nu til det rigtig spændende! I modulet lærer du, hvordan du designer og opsætter lækre nyhedsbreve som sælger, hvordan du sammensætter en fængende emnelinje og hvordan du kan udsende det til din modtagerliste.

Modul 6:

MARKETING AUTOMATION - E-MAILS PĂ… AUTOPILOT

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med e-mailautomation, så er det virkelig på tide! Med Mailchimps Automations kan du automatisk få sendt dine e-mailudsendelser afsted uden du skal røre en finger, og du kan genbruge dine e-maildesigns til at generere salg, igen og igen fra nye kunder. Her viser vi dig, hvad Mailchimp Automations helt konkret er og hvordan du kan opsætte dine egne kunderejser og automatiserede e-mails, trin-for-trin.

Mailchimp kursus hvordan skriver du en god mail
Mailchimp kursus email marketing online

Modul 7:

MĂ…L DINE RESULTATER

Når du har udsendt et nyhedsbrev, så vil du naturligvis også gerne se hvordan det har klaret sig hos dine modtagere. I dette modul lærer du hvordan du kan tracke en stor del af modtagernes handlinger og hvilke datatyper du skal holde øje med for at vide om dit nyhedsbrev har været en succes.

Modul 8:

CASE

I dette modul giver vi dig et eksempel pĂĄ en case, hvor en af vores kunder opnĂĄr stor succes med e-mailmarketing. Vi viser dig deres resultater med e-mailudsendelser pĂĄ Black Friday.

Mailchimp kursus online brandsome

Modul 9:

OPSAMLING

Når du har gennemført kurset oplister vi nogle af de vigtigste pointer, som du kan tage med dig.

NĂĄr du har afsluttet kurset, har du:

  • En trin-for-trin guide til opsætning af e-mail nyhedsbreve, sĂĄ du kan lave dit indhold Ă©n gang og genbruge det igen og igen.
  • Forudsætningerne for at strikke en succesfuld tilmeldingsformular sammen, som du kan bruge til at fĂĄ endnu flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev.
  • FĂĄet helt unik indsigt i e-mail automation og oplevet, hvordan værktøjet kan gøre dit arbejde meget nemmere og spare dig for flere timers arbejde.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketing kompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 995,- ex moms. 

Nogenlunde det samme som en biograftur for 4 personer med popcorn, sodavand og 1 kg. Bland selv slik– og tro os, du kommer til at tjene det hele ind igen, når dine nyhedsbreve flyver afsted til dine modtagere.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret pĂĄ 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top