Copyright infringement Video - BrandSome

VIDEO

Få dit budskab ud med en professionel video

Et billede siger mere end 1000 ord. Den vending kender de fleste, men hvad siger video så?

Flere og flere bruger videomateriale i deres markedsføring i dag, og det er kun en ud af mange grunde til, at du også skal begynde på det samme. For video har stor indflydelse på din performance og succes med din digitale markedsføring. Hvis du derfor ønsker at slå dine konkurrenter, også gennem den digitale markedsføring, er det vigtigt at se på brugen af video som materiale i din markedsføring.

Video kan bruges på alle kanaler, både din hjemmeside, sociale medier, annoncering og til alle tænkelige formål. Om du ønsker at brande dig selv, fortælle om dine produkter, medarbejdere, tage følgere/kunder med ind i dit univers, skabe et personligt bånd til kunder/følgere – så gøres dette bedst gennem video, da man nemt kan få både stemningen og personligheden med i video – på en helt anden måde end man kan gennem billeder.

Videomarkedsføring er vigtigere end nogensinde

Du kan bruge video på alle kanaler i din markedsføring. Video performer langt bedre end billeder, og derfor er det en god ide, at bruge video på alle de kanaler du i forvejen fokuserer på i din markedsføring.

Video fanger interessen hos mennesker langt hurtigere og bedre end billeder, og derfor er det også godt at bruge video på de sociale medier.

Video skaber høj interaktion og er optimalt til at skabe et tættere bånd til både eksisterende og potentielle nye kunder.

Eksempler på vores arbejde

Optimale platforme at bruge video:

  • Websitet
  • Youtube
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • TikTok
  • Annoncering på SoMe

Optagelser, redigering, planlægning

Ved produktion af videomateriale skal videoen gennem en række processer, og alle processerne kan vi hjælpe dig med.

1. Samtale / brainstorm over indhold og mål med videoen
2. Planlægning af videoen
3. Optagelser
4. Redigering
5. Tekst til video
6. Upload

Du kan med fordel bruge den samme video på forskellige måder, så arbejdet med en enkelt video sagtens kan række til content på mange forskellige kanaler.

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top