Facebook annoncering - BrandSome

Facebook annoncering

Vil du gerne ramme den rigtige målgruppe med annoncering på Facebook?

Få hjælp til at vækste din forretning gennem Facebook annoncering.

Facebook er det mest benyttede sociale medie og markedets stærkeste annonceplatform.
De fleste af os anvender platformen flere gange om dagen, hvilket gør Facebook til et stærkt og effektivt værktøj til at nå ud til dine kunder. Facebook annoncer er førende indenfor segmenteringsmuligheder, hvilket gør, at du effektivt kan nå ud med dit budskab til lige præcis din målgruppe baseret på alder, køn, geografi, demografi, interesser og adfærd.

Uanset branche, størrelse og om du har en B2B- eller B2C virksomhed, hjælper vi dig med at ramme målgruppen målrettet og præcist. 

Vi vejleder dig i, hvad der vil være allermest effektivt for lige præcis din virksomhed, når du skal tiltrække de helt rigtige kunder; uanset om formålet er at få flere til at klikke ind på din hjemmeside, at sælge flere produkter eller at få mere omtale.

Vi arbejder både med push-annoncer, hvor annoncerne når ud til den brede målgruppe og derfor tiltrækker eventuelle nye kunder, samt effektive retargeting Ads, som er specialdesignet til en særlig målgruppe, der allerede har vist interesse for din virksomhed. Vi monitorerer selvfølgelig annoncerne undervejs, så vi kan justere dem i takt med at data indsamles, og på den måde få de bedste resultater.

Vores resultater (ROI / Return on investment) på annoncer har hos nogle kunder været helt oppe på 120 x pengene igen.

Processen med Facebook annoncering er som følgende:

Udarbejdelse af målsætninger.
Vi tager en dialog om, hvad jeres KPI er. I ønsker måske flere tilmeldinger til nyhedsbrevet, flere salg fra webshoppen eller blot øget brandkendskab. Uanset hvad, så sørger vi for, at de ønskede målsætninger opnås. Budget og varighed af kampagnen besluttes også her.

Valg og udarbejdelse af content
Tekst, billeder og evt. video vælges og tilpasses så det rammer målgruppen spot on! Vi hjælper gerne med den kreative og grafiske del, så jeres annonce skiller sig ud fra mængden.

Teknisk opsætning af kampagner
Herefter går vi i gang med at opsætte kampagnerne samt fordele budget på de forskellige målgrupper. Vi monitorerer løbende resultaterne og optimerer undervejs, hvis vi vurderer, at der er behov for at det ift. at opnå det optimale resultat.

Afslutning og gennemgang af annonceresultat
Når en kampagne er slut, tager vi en gennemgang af resultaterne.

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.