Facebook rådgivning | Få flere kunder via Facebook

Facebook rådgivning

Fang dine kunders opmærksomhed via Facebook

Ved du, hvordan du som virksomhed kan skille dig ud fra mængden og skabe mere opmærksomhed og interaktion for dit brand?

I Danmark bruger omkring 3,5 millioner mennesker Facebook. Der er altså rigtig mange kunder at få fat på, hvis du spiller kortene rigtigt. De rigtige virkemidler er altafgørende for, om du får succes eller ej på Facebook.

Brugerne bliver hver dag bombarderet med opslag fra virksomheder, der prøver at tiltrække vores opmærksomhed. Derfor er det ekstra vigtigt at være helt skarp på, hvad dine kunder finder værdifuldt og relevant, for at blive set og hørt.

Måske er du ikke helt er klar over, HVORFOR du egentlig er på Facebook og hvad dine mål er. Vi rådgiver dig om, hvordan du kan stå knivskarpt og tiltrække de helt rigtige kunder. Det handler om at lave interessante opslag, der giver brugerne til lyst at interagere i form af likes, kommentarer eller måske endda en deling af dit indhold.

Vi starter sammen med at klarlægge en målsætning om, hvad du og din virksomhed skal opnå på Facebook. Herefter lægger vi en strategi for, hvordan disse mål skal blive til virkelighed. Ønsker du, at vi hjælper med eksekvering af de optimeringsforslag vi har, gør vi gerne det.

Facebook rådgivning
Facebook rådgivning konsulent

Relationsbaseret markedsføring

Langt størstedelen af Facebooks bruger anvender platformen for at blive underholdt – ikke for at købe.

Relationsbaseret markedsføring er derfor ekstremt vigtigt at have fokus på. Formår du at skabe en værdifuld relation  og forblive i top-of-mind gennem de sociale medier, er det dig kunderne vælger, når de står i en købssituation. 

Ved at lave værdiskabende indhold, giver du dem samtidig lyst til at følge dig og være aktive på din side, hvilket samtidig øger din eksponering og mulighed for at nå ud til endnu flere kunder. 

Der er mange måder at skabe relation til eventuelle kunder, herunder kan annoncering, personlig branding, brugen af GIFs etc. være inspirerende at kigge nærmere på.

Vi anvender vores viden om forbrugeradfærd, så du succesfuldt kan komme endnu tættere på dine kunder.

Facebook rådgivning kan indeholde:

Eksempler på
Facebook opslag vi
har lavet for en kunde

Vi har allerede hjulpet over 100
kunder med at vækste på de sociale medier

Vi finder frem til de unikke trigger points, der øger sandsynligheden for synlighed, interaktion og køb

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.