Copyright infringement Facebook rådgivning | Få flere kunder via Facebook

Facebook rådgivning

Skil dig ud fra mængden og skab mere opmærksomhed omkring dit brand

facebook iphone

Facebook rådgivning

Interagerer følgerne med dine opslag?

Ved du, hvordan du som virksomhed kan skille dig ud fra mængden og skabe mere opmærksomhed og interaktion for dit brand?

I Danmark bruger omkring 3,9 millioner mennesker Facebook og 65 % af dem er online på platformen hver eneste dag. Så uanset, hvilken type virksomhed du har, så giver det mening at være til stede og aktiv på Facebook. Der er rigtig mange kunder at få fat på, hvis du spiller kortene rigtigt, men det er først når du implementerer de rette virkemidler at du kan opnå succes på Facebook.

Brugerne bliver hver dag bombarderet med opslag fra virksomheder, der prøver at tiltrække vores opmærksomhed. Derfor er det ekstra vigtigt at være helt skarp på, hvad dine kunder finder værdifuldt og relevant for at du bliver set og hørt.

Måske er du ikke helt er klar over, HVORFOR du egentlig er på Facebook, og hvad dine mål er, men det hjælper vi dig med at forstå! Vi rådgiver dig om, hvordan du kan stå knivskarpt og tiltrække de helt rigtige kunder. Det handler om at lave interessante opslag, der giver brugerne lyst til at smide likes og kommentarer efter dine opslag eller måske endda dele og gemme dit indhold.

Vi starter sammen med at lægge en målsætning om, hvad du og din virksomhed skal opnå på Facebook. Herefter lægger vi en strategi for, hvordan disse mål skal blive til virkelighed. Ønsker du, at vi hjælper med eksekvering af de optimeringsforslag vi har, gør vi gerne det.

Facebook rådgivning

Relationsbaseret markedsføring

Langt størstedelen af Facebook’s brugere anvender platformen for at blive underholdt – ikke for at købe.

Relationsbaseret markedsføring er derfor ekstremt vigtigt at have fokus på. Formår du at skabe en værdifuld relation  og forblive i top-of-mind gennem de sociale medier, er det dig kunderne vælger, når de står i en købssituation.

Ved at lave værdiskabende indhold, giver du dem samtidig lyst til at følge dig og være aktive på din side, hvilket samtidig øger din eksponering og mulighed for at nå ud til endnu flere kunder.

Der er mange måder at skabe en relation til nuværende og potentielle kunder, herunder kan annoncering, personlig branding, brugen af GIFs etc. være interessante at kigge nærmere på.

Vi anvender vores viden om forbrugeradfærd, så du succesfuldt kan komme endnu tættere på dine kunder.

facebook rådgivning konsulent
facebook

Facebook rådgivning kan indeholde:​

Facebook kursus online

Kan du ikke vente med at kickstarte din Facebook side? Så køb vores 'Facebook' online kursus i dag!

I kurset fortæller vi dig hemmeligheden bag Facebooks algoritme og hvordan du kan øge dit brandkendskab markant, uden at smide penge efter annoncering! Du kan se alle modulerne on demand, når du har brug for det og prisen inkluderer alle fremtidige opdateringer. 

Eksempler på
Facebook opslag vi
har lavet for en kunde

Vi finder frem til de unikke trigger points, der øger sandsynligheden for synlighed, interaktion og køb

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top