Copyright infringement Facebook kursus online Ψ lær at blive spændende på Facebook

Kickstart din Facebookside!

Er du kørt død i markedsføringen på din Facebookside? Og har du svært ved at få følgerne til at interagere med dine opslag?

Så er det ved at være på tide at ændre på måden du bruger platformen på, for ja DU BØR STADIG PRIORITERE FACEBOOK!

I dette Facebook kursus fortæller vi dig hemmeligheden bag Facebooks algoritme og hvordan du kan øge dit brandkendskab markant, uden at smide penge efter annoncering! Du bliver taget i hånden trin-for-trin, så du opnår den kompletviden, der vil få dit organiske content til at fremstå knivskarpt!

Facebook kursus

Lær hemmeligheden bag Facebooks algoritme og hvordan du kan øge dit brandkendskab markant organisk
Facebook kursus

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

35 lektioner, der tager dig igennem Facebook fra start til slut og viser, hvordan du rent praktisk skal gøre for at øge din rækkevidde for opslag.

hvorfor på facebook

Modul 1:

HVORFOR VÆRE PÅ FACEBOOK?

Dette modul lærer dig, hvorfor platformen stadig er værd at prioritere. Vi lærer dig hemmeligheden bag algoritmen, så du igen kan få gang i dit organiske hjul.

Modul 2:

DIN VIRKSOMHEDSSIDE

Hvis du endnu ikke har oprettet en virksomhedsside, viser vi dig her, hvordan du opretter og opsætter den, så den fremstår informativ og indbydende.

Facebook kursus online
OPSLAGSFUNKTIONER Facebook kursus

Modul 3:

OPSLAGSFUNKTIONER

Lær alle de vigtigste funktioner og hvordan du planlægger opslag, så du kan spare tid og mentale ressourcer.

Modul 4:

OPSÆTNING AF OPSLAG

Lær hvordan du opsætter opslag, så dine følger begynder at kommentere, like, dele m.m. Der er nemlig bestemt teknikker du skal mestre for at et opslag er godt eller ej.

Facebook opsætning af opslag kursus
strategi facebook

Modul 5:

STRATEGISK MINDSET

Du bør aldrig starte din markedsføring uden at have tanke og målsætninger bag. I dette modul giver vi dig strategiske redskaber, der hjælper dig med at opnå struktur på planlægning af opslag.

Modul 6:

FUNKTIONER DU SKAL KENDE

Her bliver der gået i dybden med funktioner der virkelig kan kickstarte din markedsføring på Facebook. Seks unikke værktøjer!

funktioner Facebook kursus online
PSYKOLOGISKE TRIGGERS Facebook kursus

Modul 7:

PSYKOLOGISKE TRIGGERS

Det er mennesker du forsøger at ramme med din markedsføring, derfor vil du i dette modul blive præsenteret for psykologiske triggers, der får brugerne til at reagere på dit content.

Modul 8:

TJEKLISTE

Her får du en tjekliste med de vigtigste pointer for hele kurset.

Facebook online kursus

Når du har afsluttet online kurset, har du:

  • Fået en opskriften op, hvordan du kan øge din performance på Facebook organisk.
  • Lært, hvordan du konkret opsætter opslag op, så du får folk til at interagere.
  • Fået opdateringer i alle funktionerne, nye og kommende, og hvordan de konkret virker.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er kun 1.195,- ex. Moms.

Nogenlunde det samme som 2 parkeringsbøder i København – og tro os, så er det her altså både en del sjovere og ekstra tilfredsstillende når du begynder at se, hvordan folk begynder at interagere med din profil uden at kaste penge efter annoncering.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top