Instagram kursus online - BrandSome

Rid med på den succesfulde Instagrambølge og vækst din forretning

Taber du også pusten bare ved tanken om at sætte dig ind i alle de nye funktioner, som Instagram konstant lancerer? Og er du træt af at se, hvor hurtigt dine konkurrenter mestre disse succesfuldt på deres profiler?

Nu er det din tur til at shine!

Derfor har vi lavet dette komplette Instagramkursus, der tager dig hele vejen igennem Instagrams visuelle univers. Vi lærer dig den fundamentale hemmelighed, der ligger til grund for, hvordan succes opnås.

Dette kursus rummer ALT du skal vide om Instagram, så du kan tiltrække langt flere potentielle kunder via dit content!

Instagram kursus

Rid med på Instagrambølgen og stå visuelt knivskarpt!

instagram logo

11 moduler der tager dig igennem Instagram fra start til slut og viser, hvordan du i praksis bruger selv de nyeste funktioner.

algoritmen Instagram kursus

Modul 1:

ALGORITMEN OG HVORFOR NOGET VIRKER BEDRE END ANDET

I dette modul vil du gennem fire lektioner lære, hvorfor Instagram er en platform, du bør prioritere. Her introducerer vi dig til hele grundtanken bag Instagram og hvad den omtalte algoritme favoriserer og hvordan du forkæler denne med de rette opslag, så det er dit indhold, der vises til nye potentielle følgere. Dette giver dig startviden på din vækstrejse gennem Instagram.

Modul 2:

DIN VIRKSOMHEDSPROFIL

Hvis du endnu ikke har en virksomheds- eller kreatørprofil, viser vi dig trin-for-trin, hvordan du opretter dette. Derudover lærer vi dig også, med konkrete eksempler, hvordan du opsætter den helt rette profil – så dit førstehåndsindtryk står knivskarpt, når du skal tiltrække flere værdifulde følgere.

Instagram kursus online
Instagram kursus gode opslag

Modul 3:

OPSLAG

I dette modul viser vi dig, hvordan du optimerer medie og tekst, så du formår at skabe en visuel stopeffekt, der efterfølgende overtaler brugerne til at udføre en ønsket handling. Helt konkret lærer vi dig, hvordan du skaber mere opmærksomhed og konvertering.

Modul 4:

STORY

I dette modul lærer vi dig, hvorfor og hvordan du plejer dine eksisterende følgere, så de forbliver interesseret i dig og dit brand. Her viser vi alle de funktioner du har til rådighed i stories og hvordan de bruges i praksis.

stories Instagram kursus
Instagram kursus livestream online

Modul 5:

LIVE

Vi lærer dig, hvordan du går LIVE på Instagram. En funktion der var ret profitabel for mange virksomheder, specielt under Corona-nedlukningen, da folk ikke kunne være fysisk til stede. Det er stadig et vigtigt værktøj, der skaber mindre afstand mellem din virksomhed og den købeklare bruger.

Modul 6:

INSTAGRAM GUIDE

Hvis du endnu ikke har stiftet bekendtskab med Guides endnu, så skal du glæde dig. Her viser vi dig, hvad det konkret er og hvordan du kan opsætte din helt egen trin-for-trin.

guide Instagram kursus
Instagram kursus gode videoer

Modul 7:

INSTAGRAM TV

Hvad er Instagram TV helt præcis? Hvis du sidder med dette spørgsmål, så er det heldigt at du får svaret lige her.

Modul 8:

REELS

I dette modul lærer du om hvordan reels er noget du virkelig bør prioritere, hvis du vil eksponere dit brand for rigtig mange brugere! Reels er det helt nye på Instagram og noget der sender din eksponering SKY HIGH! Så rid med på reel-bølgen, når du har lært, hvad det egentlig er og hvordan det fungerer.

online Instagram kursus
sælg gennem Instagram kursus online

Modul 9:

SKAB MERSALG GENNEM INSTAGRAM

I dette modul lærer vi dig, hvad Instagram Shopping kan gøre for dit produktsalg. Derudover kommer vi ind på, hvordan du gennem annoncering kan ramme en større del af din potentielle målgruppe.

Modul 10:

DET TESTER INSTAGRAM NU

Instagram kommer kontinuerligt med opdateringer til Instagram og de tester rigtig mange spændende ting konstant. I dette modul får du en oversigt over upcomings-funktioner. Dette bliver selvfølgelig løbende opdateret af os.

Instagram tester kursus
sådan bliver du bedre på Instagram kursus online

Modul 11:

TJEKLISTE TIL STØRRE SUCCES PÅ INSTAGRAM

Når du har gennemført kurset, vil du til sidst få oplistet nogle af de vigtigste pointer.

Når du har afsluttet kurset, har du:

  • Fået en komplet gennemgang af hele Instagrams visuelle univers

  • Hvordan du konkret opsætter opslag, stories, reels m.m. op, så de konvertere.

  • Blevet opdateret på alle funktionerne, ny og kommende og hvordan de konkret virker

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Derfor er den samlede engangsinvestering i kurset kun 1.495,- ex. Moms. Nogenlunde det samme som en rigtig god middag for 2 ude i byen – og tro os, når du begynder at finde ud af, hvordan du kan vækste gennem Instagram, så vil du ikke fortryde at du har lagt penge her.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 41 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen