Copyright infringement Instagram kursus online Î Få flere gode kunder fra Instagram

Tag din bid af kagen og vækst din forretning gennem Instagram

Taber du også pusten bare ved tanken om at sætte dig ind i alle de nye funktioner, som Instagram konstant lancerer? Og er du træt af at se, hvor hurtigt dine konkurrenter mestrer disse succesfuldt på deres profiler?

Nu er det din tur til at shine!

Derfor har vi lavet dette komplette Instagramkursus, der tager dig hele vejen igennem Instagrams univers. Du lærer den vigtige fundamentale hemmelighed, der ligger til grund for, hvordan succes opnås.

Dette kursus rummer ALT du skal vide om Instagram, så du kan tiltrække langt flere potentielle kunder via dit content!

Instagram kursus

Opbyg et stærkt brand på Instagram, hvor du lærer hvordan du får de rigtige følgere som gør du sælger mere

instagram logo

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Thomas la Cour
Thomas la Courhttps://www.instagram.com/thomaslacour.dk
Læs mere
Jeg købte Instragram kurset + annoncering på sociale medier og er super glad for begge køb, der har betydet mærkbart flere kunder i biksen. Kurserne er enormt brugervenlige, uden at være overforsimplede. De bliver oveni købet løbende opdateret i takt med at de sociale medieplatforme ændrer sig. Og man kan være sikker på fantastisk support hvis man kontakter Brandsome. 5 stjerner herfra!
Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Tidligere
Næste

39 lektioner der tager dig igennem Instagram fra start til slut og viser, hvordan du i praksis bruger selv de nyeste funktioner.

Modul 1:

Hvorfor Instagram er en kundemagnet, hvis du gør det rigtigt

I dette modul vil du gennem fire lektioner lære, hvorfor Instagram er en platform, du bør prioritere. Her introducerer vi dig til hele grundtanken bag Instagram, og hvad du skal være opmærksom på, når du befinder dig på mediet. Du får en overordnet indsigt i, hvad der er værd at mestre for at opnå succes på Instagram. Alt sammen giver dig en startviden på din vækstrejse gennem Instagram.

Modul 2:

Din virksomhedsprofil

Hvis du endnu ikke har en virksomheds- eller kreatørprofil, viser vi dig trin-for-trin, hvordan du opretter dette. Derudover lærer vi dig også, med konkrete eksempler, hvordan du opsætter den helt rette profil – så dit førstehåndsindtryk står knivskarpt, når du skal tiltrække flere værdifulde følgere.

Instagram kursus online

Modul 3:

Meta Business Suite

I dette modul gennemgår vi, hvorfor det er relevant for dig at forbinde din virksomhedsside med Meta Business Suite. Vi viser dig, hvordan du trin-for-trin opretter en Meta Business Suit konto, og hvordan du tilføjer din virksomhedsside. 

Modul 4:

Sådan bliver algoritmen din ven

Her lærer du, hvad den omtalte algoritme er, hvad den favoriserer, og hvordan du forkæler den med de rette opslag, så det er dit indhold, der vises til nye potentielle følgere. Dette er med til at give dig de bedste forudsætninger, når du skal vækste på Instagram.

algoritmen Instagram kursus
Instagram kursus gode opslag

Modul 5:

Opskriften op at lave opslag der tiltrækker kunder

I dette modul viser vi dig, hvordan du optimerer medie og tekst, så du formår at skabe en visuel stopeffekt, der efterfølgende overtaler brugerne til at udføre en ønsket handling. Helt konkret lærer vi dig, hvordan du skaber mere opmærksomhed og konvertering.

Modul 6:

Udforsk - hvad er det, og hvordan bliver man vist der?

Vi lærer dig, hvad Udforsk-siden er, og hvad der er specielt ved den. Du vil lære, hvilke elementer der er vigtige for at forkæle algoritmen, så du kan blive fremhævet på Udforsk-siden og på den måde nå ud til nye potentielle følgere.

stories Instagram kursus

Modul 7:

Stories: Funktionerne og hvorfor det er så vigtigt, du er tilstede her

I dette modul lærer vi dig, hvorfor og hvordan du plejer dine eksisterende følgere, så de forbliver interesseret i dig og dit brand. Her viser vi alle de funktioner du har til rådighed i stories og hvordan de bruges i praksis.

Modul 8:

LIVE

Vi lærer dig, hvordan du går LIVE på Instagram. En funktion der var ret profitabel for mange virksomheder, specielt under Corona-nedlukningen, da folk ikke kunne være fysisk til stede. Det er stadig et vigtigt værktøj, der skaber mindre afstand mellem din virksomhed og den købeklare bruger.

Instagram kursus livestream online

Modul 9:

Noter: Hvad er det og hvordan kan det bruges?

Dette modul vil lære dig, hvad en af Instagrams nyeste funktioner kan. Du vil lære, hvordan du opretter din egen Note og få konkrete råd til, hvordan du kan anvende funktionen, samt hvad du skal være opmærksom på at undgå.

Modul 10:

Reels: Funktioner og vigtige tips til at nå langt ud

I dette modul lærer du om hvordan reels er noget du virkelig bør prioritere, hvis du vil eksponere dit brand for rigtig mange brugere! Reels er det helt nye på Instagram og noget der sender din eksponering SKY HIGH! Så rid med på reel-bølgen, når du har lært, hvad det egentlig er og hvordan det fungerer.

online Instagram kursus
sælg gennem Instagram kursus online

Modul 11:

Skab mersalg gennem Instagram

I dette modul lærer vi dig, hvad Instagram Shopping kan gøre for dit produktsalg. Derudover kommer vi ind på, hvordan du gennem annoncering kan ramme en større del af din potentielle målgruppe.

Modul 12:

Det tester Instagram lige nu + Nyheder

Meta kommer kontinuerligt med opdateringer til Instagram, og de tester rigtig mange spændende funktioner konstant. I dette modul får du en oversigt over nyheder i Instagram, upcomings-funktioner samt de nyeste trends, du skal være opmærksom på. Alt sammen bliver selvfølgelig løbende opdateret af os.

Instagram tester kursus
sådan bliver du bedre på Instagram kursus online

Modul 13:

TJEKLISTE TIL STØRRE SUCCES PÅ INSTAGRAM

Når du har gennemført kurset, vil du til sidst få oplistet nogle af de vigtigste pointer.

Når du har afsluttet kurset, har du:

  • Fået en komplet gennemgang af hele Instagrams visuelle univers.
  • Lært hvordan du opsætter opslag, stories, reels m.m., så de konverterer.
  • Fået opdatering på alle funktionerne, nye og kommende, og lært hvordan de konkret virker.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Derfor er den samlede engangsinvestering i kurset kun 1.495,- ex. Moms. Nogenlunde det samme som en rigtig god middag for 2 ude i byen – og tro os, når du begynder at finde ud af, hvordan du kan vækste gennem Instagram, så vil du ikke fortryde at du har lagt penge her.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top