Copyright infringement Pinterest kursus online 📣 lav magiske pin-boards der øger din profit

Pinterest kursus

Overset mulighed for mere trafik til din hjemmeside, webshop eller sociale medier

Er du frustreret over, hvor lidt trafik der kommer ind på dine kanaler i forhold til hvor meget tid du bruger på at lave content, opdatere din hjemmeside og skyde billeder til din webshop? Så er dette kursus for dig!

Her lærer vi dig hvordan du brænder igennem på Pinterest og ikke mindst, hvordan du udnytter de muligheder der er for at drive trafik fra Pinterest over til alt dit originale indhold og content på dine andre platforme. Vi tager dig med rundt og guider dig step-by-step gennem alt lige fra søgemaskineoptimering, opsætning af pins og artboards samt hvilke tekniske integrationer du skal have styr på. Vi hjælper dig altså med at lægge fundamentet for succes på Pinterest gennem

Pinterest

Accelerér din trafik med Pinterest

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

17 lektioner der tager dig igennem Pinterest fra start til slut og viser, hvordan du bruger Pinterest til at drive mere trafik til din hjemmeside, din webshop eller dine andre sociale medier.

Pinterest kursus trin for trin

Modul 1:

PLATFORMENS FUNKTIONER

I det første modul, inden vi kommer alt for godt i gang med den mere praktiske del af kurset, lærer du om hvad man bruger Pinterest til og hvordan platformen fungerer.

Modul 2:

SØGEMASKINEOPTIMERING

I dette modul lærer vi dig mere om søgemaskineoptimering. Pinterest er en visuel søgemaskine og derfor er det også vigtigt, at du sørger for at dine valgte keywords matcher målgruppens søgninger. Vi lærer dig hvordan du finder relevante keywords, som sikrer dig at Pinterest algoritmen opfanger dit indhold og distribuerer det til den relevante målgruppe.

Pinterest kursus søgeord
Pinterest kursus gode råd

Modul 3:

KOM GODT I GANG

Vi gennemgår interfacet på Pinterest og giver dig vores bedste råd til at opsætte en virksomhedsprofil på platformen der er top-tunet! Ikke nok med det så får du også vores bedste råd til at komme godt i gang med annonceringen på Pinterest.

Modul 4:

INTEGRATIONSMULIGHEDER

Forbinder du din hjemmeside og Instagram med Pinterest, får du udvidede muligheder kan kan optimere dit indhold på platformen. I dette modul lærer vi dig derfor, hvordan du teknisk forbinder dine andre kanaler med Pinterest så du b.la. kan ansøge om Rich Pins.

Pinterest kursus online
Pinterest kurser online content

Modul 5:

SÅDAN OPRETTER DU DIT CONTENT

Få vores bedste råd til hvordan du kan arbejde strategisk med dit Pinterest indhold så du sparer tid fremadrettet. Vi lærer dig hvordan opretter en manuel pin, hvordan du opretter boards samt hvordan du kan gemme billeder fra din hjemmeside eller Instagram på dine boards.

Modul 6:

ANALYSEVÆRKTØJER

Når du begynder at få opbygget et godt fundament på Pinterest er du også klar til, at se på hvordan din virksomhedsprofil klarer sig. Vi fortæller dig præcis hvilke typer af data du skal holde øje med på platformen for at måle hvordan du klarer dig.

Mailchimp kursus email marketing online
Pinterest kursus tjekliste

Modul 7:

OPSAMLING

Når du har gennemført kurset oplister vi nogle af de vigtigste pointer, som du kan tage med dig.

Når du har afsluttet kurset har du:

  • En trin-for-trin guide til opsætning af en virksomhedsprofil på Pinterest
  • En knivskarp forståelse for hvordan du opretter lige præcis dét indhold, der driver trafik fra Pinterest over på dine andre kanaler
  • Fået en helt unik indsigt i hvordan du kan optimere din arbejdsproces med digitalt indhold og hvordan du hurtigt og nemt kan genbruge dit indhold fra din hjemmeside, webshop og Instagram på Pinterest

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketing kompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 995,- ex moms. 

Nogenlinde det samme som du ville give for 10 Caffe Latté og en lille cookie på en kaffebar i København – og tro os, når først trafikken vælter ind hos dig, vil du ikke fortryde at du har lagt pengene her.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 44 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen