Copyright infringement Google Ads online kursus Ψ lær at lave annoncer der konverterer

Vil du være nummer 1 på Google?

Uanset hvor meget du optimerer din side, laver gode tekster og lækkert indhold, så kommer du aldrig til at ligge nummer 1.

Du kan ligge nummer 1 organisk, neden under Googles prissammenligningskarrusel og 4 annoncer.
Hvis det er lokale søgninger, er det endnu værre, så kommer der Google maps også, inden de organiske resultater.

Derfor er Google annoncering blevet mere vigtig end nogen sinde, og det er der mange der har fundet ud af, så priserne er også steget voldsomt de sidste par år.
Med flere annoncører, er det også blevet mere vigtigt at få placeret sine annoncer til de rigtige personer, i det rigtige område, samt med tekster og billeder der passer til den side der reklameres for.

Det betyder, at der er nogle søgninger man skal holde sig fra, og være knivskarp i sin opsætning, for kun at ramme dem der virkelig bare vil købe produktet hos dig, booke en tid, signe up til email, eller hvad dit mål nu måtte være.

Google Ads kursus

Uanset hvor meget du optimerer din side, laver gode tekster og lækkert indhold, så kommer du aldrig til at ligge nummer 1.

Alle kan bruge Google Ads

Uanset hvem du er, så kan Google Ads booste din forretning, og sørge for at du bliver mere synlig.

Ads kan bruges som NGO eller i servicebranchen hvor det ”bare” gælder om at få folk til at kende dig, evt. tilmelde sig nyhedsbrev. Eller booke en tid til konsultation, måske også ring op. Det er lidt bløde konverteringer, men de kan måles, så effekten af kampagnen kan analyseres.

Som webshop er det selvfølgelig lidt sjovere, og nemmere, for der er ét mål der er vigtigt: har de besøgende købt noget?

Hvis du er parat til at prøve kræfter med Google Ads selv, har vi kurset der fører dig igennem, fra opsætning af annoncekonto, til diverse indstillinger, der gør at din annonce er optimeret til dine kunder. Efterfølgende har du viden om Googel Ads, så hvis du vil have en anden til at lave det, ved du hvad der snakkes om, og kan bedre bestille det rigtige.

Det er vigtigt at dine annoncer kan fortælle hvad kunden kan forvente af den side de lander på, og derfor er det også vigtigt at din hjemmeside er optimeret, det er kurset i SEO, som kan lære dig det. Google Ads og SEO hører unægtelig sammen, så det giver rigtig god mening at tage begge kurser. Så kan du også blive nummer 1 i de organiske resultater.

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

17 lektioner, der tager dig igennem Google Ads fra start til slut og viser, hvordan du rent praktisk opsætter annoncer der konverterer.

Hvad er google ads

Modul 1:

Hvad er Google Ads?

Her finder du ud af hvor annoncerne kan vises, og hvilke annoncetyper der findes.

Modul 2:

Opsætning af Google Ads

Her får du en grundig gennemgang af, hvordan Google Ads sættes op fra bunden af, og hvordan du sørger for at måle på det der er vigtigt for dig, for senere at kunne vurdere hvor godt kampagnerne kører.

Opsætning af google ads
Forberedelse til opsætning af google ads

Modul 3:

Forberedelse

Først skal du lave en struktur, det er vigtigt ikke at skifte strategi for tit. Inden du går i gang med at bygge annoncer, er det en god ide at have kampagnetekster klar, evt. billeder eller video, afhængig af hvilken kampagne du ønsker at køre.

Modul 4:

OPSÆTNING AF KAMPAGNER

I dette modul lærer du at opsætte almindelige søgeannoncer, display annoncer, dynamiske annoncer, Google Shopping og YouTube videoannoncer.

Opsætning af kampagner til google ads
Analyse af dine google ads

Modul 5:

ANALYSE

Når kampagnerne kører, er det vigtigt at kunne vurdere om de kører godt, og om der er noget der kan optimeres, så de kan komme til at køre endnu bedre.

Modul 6:

OPSAMLING

Når du har gennemført kurset, opsummerer vi, hvad du har lært, og giver dig et tip til, hvad du skal huske fremadrettet.

Når du har afsluttet kurset, har du:

  • Fået en grundig gennemgang af Google Ads.

  • Praktisk erfaring med at opsætte kampagner med søgeannoncer, displayannoncer, dynamiske annoncer, shopping og videoannoncer.

  • Den grundlæggende viden der skal til for at vurdere, hvordan kampagnerne performer og viden om, hvad du skal se efter for at optimere dem yderligere.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er kun 1.395,- ex. Moms.

Nogenlunde det samme som 2 parkeringsbøder i København – og tro os, så er det her altså både en del sjovere og ekstra tilfredsstillende når du begynder at se, at dine annoncer genererer salg i din forretning.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top