Instagram annoncering - BrandSome

Instagram annoncering

Vil du også gerne ses på Instagram gennem annoncering?

instagram annoncering

Instagram annoncering er oplagt for din virksomhed, hvis du har et visuelt produkt og/eller gerne vil inspirere brugerne til en bestemt handling. Instagram er en platform for de visuelle og kreative og kan være oplagt at kombinere med Facebook annoncering for at ramme målgruppen på flere platforme.

Instagram er ejet af Facebook, og deres annonceværktøj er derfor tæt forbundet. Faktisk bliver dine annoncer på Instagram automatisk lagt på Facebook, medmindre du aktivt vælger det fra. Kører du både Facebook og Instagram annoncer, kan du opnå endnu større udbytte, da Facebook og Instagram hænger uløseligt sammen – også på dette punkt.

Instagram brugere er desuden generelt købeklar, hvilket kan betyde, at platformen kan rumme en gemt guldgrube for dig. Vi hjælper dig med at finde frem til guldet med en klar annoncestrategi, der er tilpasset din virksomhed og ønsker.

På Instagram kan man annoncere på flere forskellige måder. Den hurtigste metode er at promovere sit allerede eksisterende opslag, men det er sjældent særlig effektivt på et strategisk plan. I stedet hjælper vi med at lave en strategi over et længerevarende og effektivt annonceprogram på din profil og opsætter flere forskellige typer af annoncer, så vi kan teste hvilke der virker mest effektivt for netop din virksomhed.

Annoncer på Instagram kan placeres to steder: I nyhedsfeedet eller stories.
I nyhedsfeedet er brugeren nødt til at scrolle forbi annoncen, hvilket betyder at annoncen vil blive set.
Annoncen kan opsættes som:

• En klassisk billedannonce
• En videoannonce med et call-to-action
• En karruselannonce

I stories bliver din annonce valgt i fuld billedformat mellem de øvrige stories fra dem brugeren i forvejen følger.

Opnå det fulde potentiale og indfang nye kunder eller opsøg dem, der allerede har vist interesse for dit produkt. Vi hjælper dig med den rette strategi for netop din virksomhed.

instagram rådgivning

Annoncering på Instagram

Få hjælp til at vækste din forretning gennem Instagram annoncering​

Instagram er en stærk annonceplatform. De fleste af os anvender platformen flere gange om dagen, hvilket gør Instagram til et stærkt og effektivt værktøj til at nå ud til dine kunder. Der er et hav af segmenteringsmuligheder, hvilket gør, at du effektivt kan nå ud med dit budskab til lige præcis din målgruppe baseret på alder, køn, geografi, demografi, interesser og adfærd.

Uanset branche, størrelse og om du har en B2B- eller B2C virksomhed, hjælper vi dig med at ramme målgruppen målrettet og præcist.

Vi vejleder dig i, hvad der vil være allermest effektivt for lige præcis din virksomhed, når du skal tiltrække de helt rigtige kunder; uanset om formålet er at få flere til at klikke ind på din hjemmeside, at sælge flere produkter eller at få mere omtale.

Vi arbejder både med push-annoncer, hvor annoncerne når ud til den brede målgruppe og derfor tiltrækker eventuelle nye kunder, samt effektive retargeting Ads, som er specialdesignet til en særlig målgruppe, der allerede har vist interesse for din virksomhed. Vi monitorerer selvfølgelig annoncerne undervejs, så vi kan justere dem i takt med at data indsamles, og på den måde få de bedste resultater.

Vores resultater (ROI / Return on investment) på annoncer har hos nogle kunder været helt oppe på 120 x pengene igen.

facebook annoncering

Processen med Instagram annoncering

1. Udarbejdelse af målsætninger

Vi tager en dialog om jeres KPI'er. I ønsker måske flere tilmeldinger til nyhedsbrevet, flere salg fra webshoppen eller øget brandkendskab. Uanset målet, så sørger vi for, at de ønskede målsætninger opnås. Budget og varighed af kampagnen besluttes også her.

2. Valg og udarbejdelse af content

Tekst- billed- og evt. videomateriale udvælges og tilpasses, så det rammer målgruppen spot on! Vi hjælper gerne med den kreative og grafiske del, så jeres annonce skiller sig ud fra mængden.

3. Teknisk opsætning af kampagner

Kampagnerne opsættes og vi fordeler budget på de forskellige målgrupper.

4. Monitorering af annoncerne

Vi monitorerer løbende resultaterne og optimerer undervejs med henblik på at opnå det optimale resultat.

5. Afslutning og gennemgang af annonceresultat

Når en kampagne er slut, tager vi en gennemgang af resultaterne.

Kursus i annoncering facebook

Har du mod på at starte med annonceringen på egen hånd? Så køb vores online 'Annonceringskursus' i dag!

I kurset guider vi dig igennem opsætningen af annoncer på Instagram og Facebook, der rent faktisk virker! Du får en trin-for-trin guide til opsætningen af dine annoncer og vi viser dig hvordan du strikker en succesfuld annonceringsstrategi sammen. Du kan se alle modulerne on demand, når du har brug for det og prisen inkluderer alle fremtidige opdateringer. 

Mini klippekort

5 timer
3700
+ moms
 • 20 klip a´15 min.
 • 185 kr. pr. klip
 • Login til vores tidsregistering
 • Du kan bruge dine klip til alle ydelser på vores hjemmeside

Mellem klippekort

10 timer
6500
+ moms
 • 40 klip a´15 min.
 • 162,50 kr. pr. klip
 • Login til vores tidsregistering
 • Du kan bruge dine klip til alle ydelser på vores hjemmeside

Stort klippekort

20 timer
12000
+moms
 • 80 klip a´15 min.
 • 150 kr. pr. klip
 • Login til vores tidsregistering
 • Du kan bruge dine klip til alle ydelser på vores hjemmeside
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 41 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen