GIFs - BrandSome

GIFs

Et billede siger mere end 1000 ord, men hvad når billedet bevæger sig?

De populære billeder i bevægelse, kaldet GIFs (Graphics Interchange Format), kender du måske fra de sociale medier, som et lille klistermærke, man kan krydre sit billede med, eller man kan sende videre i et chatforum. Det var hjemmesiden Giphy, der startede med at skabe disse billeder. Senere er andre trådt til, og nu kan du også skabe dine helt egne personlige GIFs.

Det er med god grund, at brugen af emojies og GIFs er steget så markant i de seneste år. Et billede siger nemlig mere end 1000 ord, og det eneste formål de små GIFs har er at brede et lille smil på modtagerens læber. De er nemlig tit sjove, skøre og skæve. Samtidig er billedernes bevægelser med til at fastholde modtageren, ligesom eksempelvis en boomerang eller en simpel video.

Netop at brede et smil på modtagerens læber, er vigtigt i online marketing, hvor formidlingen sommetider kan blive tung. Her kan man skabe et bånd til kunden og understøtte den relationsbaserede markedsføring ved at krydre eksempelvis et billede i en story op med en GIF, som er specialdesignet til netop din virksomhed. En GIF, som understreger det, du allerede fortæller i din story, men som gør det mere spiseligt på de sociale medier. Samtidig bidrager GIFs til at mindske misforståelser i kommunikationen til kunderne.

Vi har specialiseret os indenfor udarbejdelsen af GIFs, og derfor tilbyder vi specialdesignede GIFs til netop din virksomhed. Hvis du er i tvivl om det kunne have relevans for dig og din virksomhed, rådgiver vi gerne og taler sammen om, hvorvidt det ville være gavnligt i forhold til din målgruppe af kunder.

Bemærk at det er nødvendigt at lave minimum 5 GIF´s hvis du ønsker at få en godkendt konto så dine GIF´s kan blive brugt i stories. Vi hjælper gerne med verificeringen af dem.

Vi hjælper din virksomhed med at blive synlig på de digitale kanaler

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.