Copyright infringement Fotografering - BrandSome

Fotografering

Har du fokus på dit visuelle udtryk udadtil?

Vi tilbyder

Fotografering for dit brand

Skab et godt førstehåndsindtryk hos dine kunder gennem billeder og video på din hjemmeside. Hos BrandSome kan vi hjælpe dig med fotografering og billeder til hjemmeside, SoMe kanaler, udendørs reklamer, medarbejderfotografering og en lang række andre opgaver – alt efter dine behov.

Din hjemmeside er dit digitale visitkort – også her er det vigtigt at signalere professionalisme, hvilket du kan gøre gennem professionelle og smukke billeder.

Du ønsker ikke at risikere, at potentielle kunder finder din hjemmeside utroværdig og uinspirerede, hvilket potentielt vil ske med et dårligt visuelt udtryk. Derfor er det utrolig vigtigt at få taget nogle gode billeder og lækker video, som kan skabe det bedste førstehåndsindtryk for kunderne. De skal føle sig godt modtaget og se noget smukt, så snart de lander på din hjemmeside. På den måde vil der også være en større chance for, at de bliver længere sitet, hvilket netop er det, du drømmer om.

fotografering brandsome

Forskellige typer billeder og video

Vi tager blandt andet

• Produktfotos
• Miljøbilleder
• Medarbejderportrætter
• Virksomhedsprofilering
• Video – alt efter ønske.

Læs mere om hvorfor videomateriale er så vigtigt her. 

Hvordan skal dine kunder opleve dig?

Lige meget hvor kunderne først stifter bekendtskab med en virksomhed, er det essentielt at give kunderne et godt førstehåndsindtryk. Her er det vigtigt med professionelle billeder af god kvalitet, da det signalerer professionalitet hos dig som virksomhed.

Vi tager altid en snak med dig om, hvad du ønsker, og hvordan du ønsker at fremstå gennem billeder og video. Alle virksomheder har forskellige forventninger og drømme, og vi ønsker naturligvis at skabe nogle billeder, som får din virksomhed til at fremstå så troværdig og professionel som muligt.

fotografering brandsome

Eksempler på vores fotografering

Bucketbloom

Bistro Bosch

Hotel Hebron

Lones Legetøj

Billeder og video med flere formål

Skab en sammenhæng mellem din hjemmeside og dine digitale kanaler. Gennem det visuelle udtryk kan du skabe en sammenhæng mellem alle dine online aktiviteter.

Gode billeder og video skaber et godt indtryk overfor kunderne, og er en essentiel del af din branding og markedsføring. Derfor er det også vigtigt, at billederne er gode og passer til den måde, virksomheden ønsker at fremstå udadtil.

Virksomheder ønsker, som oftest, at skabe en rød tråd mellem ens online kanaler. Dette kan nemt skabes gennem de rette billeder og video. Vi sørger for, at din identitet, som virksomhed, tydeligt ses gennem billederne, så kunder og potentielle kunder ikke er i tvivl om, hvad du kan og står for.

fotografering brandsome

Flere og flere virksomheder får taget professionelle billeder, om det er til ens hjemmeside eller content til de sociale medier. Det betyder, at der skal kvalitetsbilleder til, før man kan skille sig ud fra konkurrenterne, da der er et hav af smukke SoMe profiler og hjemmesider derude.

Ved brug af dårlige billeder med ringe kvalitet kan du risikere, at potentielle kunder ikke finder din virksomhed troværdig. For hvis du tager din business seriøst, hvorfor har du så ikke taget dit visuelle udtryk i form af billeder og video seriøst?

Gode billeder og video på hjemmeside, nyhedsmails eller sociale medier er det, som skaber førstehåndsindtrykket for kunder og potentielle kunder. Netop derfor er det så utrolig vigtigt at have et godt visuelt udtryk udadtil gennem billeder og video.
Vi har et stærkt hold af dygtige fotografer klar til at tage billeder for dig og din virksomhed.

Et dårligt billede kan hurtigt signalere en uprofessionel tilgang til sin virksomhed hvilket jo er det sidste man ønsker folk tænker. Vores fotografer sørger for, at billederne passer til det specifikke formål, de skal bruges til.

Vi kan sørge for både billeder og video af alt fra medarbejderfotografering, miljøbilleder, virksomhedsprofilering eller produktbilleder.

Pris

Vores priser er afhængig af opgavens omfang. 

Har du allerede et klippekort hos os kan du blot bruge det. Jo større klippekort du har desto lavere timepris betaler du.

Du kan læse mere om vores prissatser her.

Langt de fleste af vores fotoopgaver ligger mellem 4.000-8.000 kr. + moms

Levering af færdigredigerede billeder indenfor 5 hverdage.

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top