Email marketing - BrandSome

Email markedsføring

Øg din omsætning og styrk kunderelationen​

Effektiv og personlig markedsføring

E-mails er den absolut mest personlige måde, vi kan henvende os til vores kunder på. Samtidig er det en af de billigste, men mest effektive former for markedsføring, hvis det gøres rigtigt. Derfor er det vigtigt at have et godt e-mail flow, der kun sender indhold ud, som kunderne ser en værdi i. Flere analyser viser, at e-mails har den højeste CLV (Customer Lifetime Value), da de styrker relationen til dine kunder. Det er derfor vigtigt have en gennemarbejdet e-mail strategi, inden du går i gang.

I de seneste år er der sket en stor stigning i antallet af e-mails, vi modtager fra virksomheder og brands. Desværre for e-mail marketing åbner de fleste mennesker deres indbakke, ikke for at læse mails, men for at tjekke hvilke mails, der ved første øjekast kan slettes. Derfor er det essentielt, at din e-mail fanger kundens interesse ved første øjekast, så du ikke ender i papirkurven. 

Hvordan foregår det så i praksis?

Ved at skabe den rette strategi og opsætte et effektivt e-mail marketing flow kan vi ramme målgruppen på de helt rigtige tidspunkter med værdi for kunden. På den måde skaber vi lækre, målrettede og professionelle e-mails, som med det rette indhold kan skabe en stor omsætning med meget få kroner og øre.

Vi har stor erfaring inden for e-mail marketing og tilbyder rådgivning i, hvad der virker, og hvordan du skaber den helt rigtige strategi til netop dine kunder. Vi kan hjælpe både med tekstindhold, udarbejdelse og design alt afhængigt af, hvad du har behov for.

I tæt samarbejde med dig sørger vi for den bedst mulige eksekvering både hvad angår indhold, modtagere og det helt rette tidspunkt.

Skal vi hjælpe dig med effektive e-mailkampagner?

Skal du være vores næste succeshistorie?​

Vi skaber content, din målgruppe vil involvere sig aktivt i – Vi har allerede hjulpet flere end 250 kunder med at vækste
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 41 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen