Email marketing - BrandSome

Email marketing

Øg din omsætning, styrk kunderelationen
- Prøv e-mail marketing

Mails er den mest personlige måde, at vi kan henvende os til vores kunder. Derfor er det vigtigt at have et godt e-mail flow, der kun sender indhold ud, som kunderne er interesseret i. Flere analyser viser, at e-mails har den højeste CLV – Customer Lifetime Value, da de styrker relationen til dine kunder. Det er derfor vigtigt have en gennemarbejdet e-mail strategi inden du går i gang.

I de seneste år, er der dog sket en stor stigning i antallet af de mails, vi modtager. Desværre for e-mail marketing åbner de fleste mennesker deres indbakke, ikke for at læse mails, men for at tjekke hvilke mails, der ved første øjekast kan slettes. Derfor er det essentielt, at dit nyhedsbrev fanger kundens interesse ved første øjekast.

Hvordan foregår det så i praksis?

Ved blandt andet at benytte programmet MailChimp, skaber vi lækre, målrettede og professionelle nyhedsbreve, som med det rette indhold er et effektivt markedsføringsværktøj.

Vi har stor erfaring indenfor e-mail marketing og tilbyder rådgivning i, hvad der virker og hvordan man skaber den helt rigtige strategi til netop dine kunder. Vi kan hjælpe både med tekstindhold, udarbejdelse og layout, alt afhængigt af, hvad du har tid og brug for.

Skal du være vores næste succeshistorie?

Vi laver marketing, din målgruppe vil involvere sig aktivt i - vi har allerede hjulpet mere end 100 kunder med at vækste

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.