Copyright infringement Marketing Praktikant - BrandSome

Er du vores næste seje praktikant?

Vil du have hands-on erfaring med digital markedsføring og sociale medier?

Så kom i praktik hos BrandSome og få et stærkt kort på dit CV!

BrandSome er et fullservice marketingbureau og til dagligt hjælper vi 70 kunder med at vækste deres digitale kanaler.

 • Vi bygger hjemmesider og webshops i WordPress og Woocommerce og hjælper med at udvikle og vedligeholde dem løbende samt optimerer på kundernes SEO, så de kan få flere besøgende til siden
 • Vi varetager vores kunders sociale medier, både organisk og betalt, og sørger for, at det spiller, både hvad angår interaktion og æstetik og konvertering.
 • Derudover hjælper vi med grafisk produktion – både for de kunder, der har brug for en fuld visuel identitet og for de kunder som løbende har behov for lottie-filer til hjemmesider, en gif til Instagram, et IG Filter eller noget helt andet.
 • Vi hjælper med professionelle billeder og video til hjemmeside, SoMe kanaler, annoncering, udendørs reklamer og meget andet!
 • Desuden rådgiver vi omkring digital strategi, influencer marketing og kommunikation, så vores kunder ved hvordan de skal strikke deres digitale strategi sammen!
Der er derfor mange muligheder for dig som praktikant.

Hvad ønsker vi af dig som praktikant?

Vi ser gerne du har en lige så krøllet kreativ hjerne som os.

Uanset om du går på en uddannelse som Multimediedesigner, Digital Konceptudvikling eller noget andet skal du have mod på at arbejde med flere forskellige typer af opgaver i løbet af din praktikperiode. 

Vi kan tilbyde dig:

 • Fuldt SoMe kursus da du får adgang til alle vores 17 online marketingkurser som vil klæde dig godt på. Dem kan du læse mere om her
 • En masse spændende opgaver, hvor du både får god faglig sparring men også får tildelt ansvar og lov at arbejde selvstændigt. Vi er ikke interesserede i at du kun skal bruge din praktikperiode på at sidde og sortere i Dropbox-mapper. Du skal have nogle kilometer i benene mens du er hos os, så du virkelig føler du har fået noget ud af det.
 • Vores kontor har eget fotostudie med lækkert udstyr så du kan arbejde på både kundeopgaver – men der er også rig mulighed for at eksperimentere og lege
 • Fart over feltet!
 • Rabataftale med mange af vores kunder

Den ene dag kan du sidde og redigere billeder du har taget til en undervisningsdag i en frisørsalon, mens du den næste dag hjælper med at lave illustrationer til en slikforretning. Ugen efter kan det være du er med til at lægge en strategi for hvordan der skal laves turnaround for en virksomhed, som har været ude i en shitstorm. Det afhænger selvfølgelig helt af din uddannelse, men der er rig mulighed for at komme hele vejen rundt i en praktikperiode hos os.

Fælles for opgaverne er, at de alle er hands-on, så du får et solidt fundament for din fremtidige karriere og faktisk får set dit arbejde ude i den virkelig verden! Fedt ik?

Vi forventer ikke at du som praktikant er ekspert eller specialist fra dag ét, men vi stræber efter i fællesskab at dygtiggøre dig og klæde dig på til fremtiden i en digital verden.

hjemmeside design IrinaOlsen
webdesign i wordpress FunkyFoodMom

Foto & Video

Webdesign

Grafiske opgaver

Content Creation

SoMe analyse

Tekstforfatning

Hvilke opgaver får du mulighed for at beskæftige dig med?

Vi hjælper til dagligt +70 kunder i vidt forskellige brancher og derfor får du også rig mulighed for, at dygtiggøre dig indenfor en bred vifte af digitale opgaver:

 • Social Media Management
 • Webdesign
 • Strategi og analyse af den digitale tilstedeværelse
 • Grafiske opgaver
 • Tekstforfatning
 • Fotografering 
 • Video

Afhængigt af dit studie og dine interesser, har du helt sikkert også en drøm om at få lov til at arbejde med nogle specifikke opgaver. Det finder vi ud af sammen da det selvfølgelig er muligt! 

Tidligere praktikanter siger:

praktik designteknolog emma bach olesen

Emma, praktik som designteknolog,Vinter 2022/2023

“I min praktikperiode hos BrandSome har jeg udviklet mig utrolig meget på både mine faglige- og personlige kompetencer. Jeg har fra start følt mig 100% som en del af teamet, og har undervejs fået lov til at udfolde mig på alle fagområder inden for digital markedsføring. Jeg har arbejdet med alt fra content creation og planlægning, tekstforfatning, marketingsstrategier, foto- og videoskydning, grafisk design samt været med til at optimere og udvikle på BrandSomes onlinekurser.

 

Det har været lærerigt at få lov til at arbejde med teori i praksis og samtidig have ‘frie tøjler til’ at arbejde hvor og når man vil. Jeg er enormt beæret og taknemmelig over, at jeg som praktikant har fået tildelt så meget tillid og ansvar til at kunne arbejde selvstændigt med mange arbejdsopgaver. Det har givet mig en masse erfaring og mod på at springe ud i erhvervslivet.

 

Det har uden tvivl været de hyggeligste, sjoveste og mest lærerige 10 uger – takket være Carina og hendes fantastiske team. Jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre praktikophold. Kæmpe anbefaling herfra!”

“Jeg har under min praktik arbejdet med mange forskellige og spændende opgaver. Alt fra tekstforfatning til content creation til Instagram og Facebook, fotoskydning for kunder, marketingstrategier og oplæg med ideudvikling til Brandsomes mange kunder.

Det har været lærerigt at arbejde i et bureau, hvor opgaverne er alsidige og at der gives plads og tillid til at kunne arbejde selvstændigt samt mulighed for at arbejde hjemmefra eller ”hvor man vil”.

Jeg kan klart anbefale et praktikophold hos BrandSome, specielt hvis man godt kan lide at arbejde med mange forskellige og kreative opgaver indenfor digital markedsføring.

Tusind tak til BrandSome for den fine behandling under mit praktikophold. Carina Due er super passioneret, ufattelig dygtig og tilgår altid sine opgaver med et stort engagement, hvilket virkelig smitter af på én i hendes fantastiske selskab.”

Louise Camilla Ryttergaard, praktikant sommer 2022

Trine, Multimediedesigner praktikant forår 2022

“BrandSome har været den perfekte praktikplads for mig! Med over 8 års erhvervserfaring i bagagen, har jeg på intet tidspunkt følt mig som praktikant, men som en fast del af Team BrandSome.

Jeg er blevet udfordret på mine faglige- og personlige kompetencer, og har udviklet mig på mange forskellige fagområder. I løbet af praktikperioden har jeg fået mulighed for at arbejde med alle mine praktikmål. Her har jeg fået masser af nye værktøjer med mig, der indeholder viden og kompetencer i markedsføring, grafisk design, videoproduktion og meget mere.

Jeg er blevet bekræftet i, at dette er den rigtige retning for mig, og jeg har lært meget af at få prøvet mange af teorierne af i praksis. Alt dette har kunne lade sig gøre, fordi Carina har haft tillid til at jeg kunne løfte opgaverne. Det har været 10 fantastiske uger hos Carina og hendes Team.”

“Mine 10 uger hos BrandSome har været helt over forventning!

Vi fik allerede meget ansvar fra starten af og fik tildelt en masse fede arbejdsopgaver, som vi kunne gå i gang med.

Det var en oplevelse i sig selv at komme ud og arbejde i en rigtig virksomhed, men er ikke i tvivl om at det har været meget mere lærerigt og udfordrende end hos mange andre virksomheder

Samtidig med at jeg har udviklet mange faglige og personlige kompetencer, som jeg kan tage med videre, har det også været en sjov rejse, hvor vi har drukket champagne til frokost, været på sjove fotoopgaver, holdt nytårskur med resten af det skønne team og spist alt for mange snacks på kontoret.

Carina er en mega nice chef og er altid frisk på det meste. Man kan altid komme til hende, hvis der er det mindste og så er hun på telefonen 24/7, så hun er altid til at få fat på;)

Den sætning du kommer til at høre mest fra hende er “Husk at spise snacks”

Jeg vil gerne opfordre alle der søger praktik om at søge hos BrandSome – Det kan kun blive godt!”

Marie, praktikant vinter 2022/2023

Studieretning: Entreprenørskab og design

Clara, praktik som markedsføringsøkonom 2024

”I mit praktikforløb hos BrandSome, blev jeg med det samme budt velkommen med åbne arme, og inddraget i spændende projekter. Jeg fik mulighed for at anvende al min teoretiske viden fra studiet i praksis og udfordre mig selv på nye områder.

I løbet af praktikforløbet fik jeg lov til at arbejde med en bred vifte af opgaver, herunder tekstforfatning, udvikling af SoMe strategier, content creation og grafiske opgaver. Den variation og udfordring, som disse opgaver tilbød, gjorde hver dag spændende og lærerig.

Det støttende og inspirerende arbejdsmiljø hos BrandSome, har været afgørende for min personlige og faglige udvikling. Jeg har følt mig værdsat og respekteret som en vigtig del af teamet, og jeg er dybt taknemmelig for alt den viden og erfaring, jeg har opnået. 

Alt i alt har det været et praktikforløb over alt forventning, takket være Carina og hendes fantastiske team!”

Lyder det som noget for dig?

Vi søger løbende praktikanter og er fleksible i forhold til både opstart og praktikperiode.

Lyder det som din kommende praktikplads? Så kontakt os endelig.

Vi glæder os allerede til at få dig ombord! 

Social-media-marketing-kalender

Brands vi har hjulpet med deres online markedsføring...

Vi har allerede hjulpet flere end 500 forskellige brands med alt fra det strategiske omkring hvor, hvornår og hvordan der skal kommunikeres til den rette målgruppe – til eksekvering i praksis.

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top