Copyright infringement Instagram filter - BrandSome

Filter til Instagram og Facebook

Bliv set, og gå viralt på en helt ny måde!

Filter til Facebook og Instagram

Siden 2019 har det været muligt at bruge AR (Argumented reality) filtre på Instagram og sidenhen er det blevet et utrolig populært værktøj. Om du skal bruge til at branding, skabe omtale, skabe opmærksomhed om et produkt eller andet, så er det uendelige muligheder for kreativ markedsføring gennem Instagrams filtre.

Filtrene kan både bruges på Facebook og Instagram, der er derfor et stort potentiale for dig om du ønsker branding af din virksomhed eller personlig branding, så kan dine filtre nå ud på begge sociale medier.

Filtrene er en diskret, simpel og effektiv måde at få dit navn vist på på de sociale medier, det er en mulighed du ikke vil gå glip af.

Kreativ og sjov branding på Instagram

Måske undrer du dig over hvordan du kan skabe branding med filtre på Instagram og det er faktisk meget simpelt.

Når dit filter bliver brugt, vil dit navn stå øverst og på den måde vil dit navn blive set hver gang nogen benytter sig af dit filter. Det er en super effektiv og god måde at skabe omtale omkring sig selv og sit brand. Hvis filteret derudover også har noget med dine produkter eller ydelser at gøre, så vil det skabe endnu mere værdi for dig.

Får du skabt et spændende, anderledes, sjovt og kreativt filter er der en stor chance for at andre også ønsker at bruge det, fordi det også vil give dem noget – og det er netop sådan et filter du skal have.

Der er altså potentiale for at gå viralt med et filter, hvor dit navn står på – du kan altså med et filter nå ud til mange flere end du drømmer om!

sociale medier performance

Det lyder jo SÅ fedt - Hvordan kommer jeg i gang?​

Processen er meget simpel. Vi skal have skabt et personligt og skræddersyet filter til dig, hvor du selvfølgelig er med i hele processen.

1. Det starter med at du kontakter os med en god ide du har fået.

2. Så indleder vi designfasen ud fra dine ønsker​

3. Du får udkast og mulighed for rettelser ​

4. Når det er godkendt, hjælper vi med at få det igennem godkendelse hos Facebook og Instagram ​

Hvad koster det så?​

De fleste af de filtre vi har lavet, ligger på priser fra 3.000 kr.- 10.000 kr. + moms. 

Prisen kommer helt an på kompleksiteten, dine ønsker og om det skal være med 3D effekter eller andet spændende.

Der er et hav af muligheder og det er bare at komme i gang. Vi glæder os til at høre hvad du har af gode ideer, så vi kan få skabt et filter der kan gå viralt!

Eksempler på IG filtre

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top