Grafisk design - BrandSome

Grafisk design

Har du styr på dit visuelle udtryk?
webdesign i woocommerce Tina_Lykkegaard

Det visuelle udtryk er det afgørende førstehåndsindtryk af din virksomhed, som siden hen sætter præg på, hvordan kunden oplever din forretning. Derfor er det vigtigt, når man vil udstråle professionalisme og autenticitet. Den visuelle identitet og grafiske design fastholder dine besøgende, hvad enten det er på din hjemmeside, dine sociale medier eller i dit nyhedsbrev

Har du brug for sparring i forhold til hele din virksomheds visuelle identitet, står vi klar med dygtige grafikere, der har stor erfaring indenfor visuel fremtoning, som understøtter og tydeliggør virksomhedens koncept. Vi kreerer alt fra logodesigns, visuel identitet af hele virksomheden, opsætning af grafik til brochurer og e-bøger, design af visitkort og grafiske elementer til SoMe. Vi sørger selvfølgelig for, at der er en rød tråd, der forbinder virksomhedens univers og gør udtrykket helt unikt og genkendeligt. Det er nemlig i det visuelle udtryk, den store forskel ligger.

Vi laver designs, der passer perfekt til din virksomheds værdier og identitet. Det er vigtigt for os, at du er en stor del af processen i skabelsen af det grafiske udtryk, og derfor vil dialogen under udarbejdelsen af dette være essentiel. Det er uanset om vi skaber en helt ny visuel identitet for din virksomhed, eller om vi videreudvikler eksisterende grafiske elementer.

Eksempler
på grafisk
design

• Logodesign
• Visuel identitet
• Opsætning af e-bøger
• Design af visitkort
• Grafiske elementer til SoMe
• Tryksager

Logodesign

Andet grafisk arbejde

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.