Grafisk design - BrandSome

Grafisk design

Vi hjælper med dit visuelle udtryk

Hvad udstråler din virksomhed?

Det visuelle udtryk er det altafgørende førstehåndsindtryk af din virksomhed, som siden hen sætter præg på, hvordan kunden oplever din forretning. Derfor er det vigtigt at udstråle professionalisme og autenticitet. Den visuelle identitet og grafiske design fastholder dine besøgende, hvad enten det er på din hjemmeside, dine sociale medier eller i din markedsføring generelt.

Har du brug for sparring i forhold til din virksomheds visuelle identitet, står vi klar med dygtige grafikere med mange års erfaring inden for visuel identitet, som understøtter og tydeliggør din virksomheds koncept. 

Vi designer alt fra et enkelt logo til hele visuelle identiteter, opsætning af grafik til brochurer og e-bøger, design af visitkort og grafiske elementer til SoMe. Vi sørger altid for, at der er en rød tråd, der forbinder virksomhedens univers og gør udtrykket unikt og genkendeligt. Det er nemlig i det visuelle udtryk, den store forskel ligger.

Vi designer altid ud fra virksomheds værdier og DNA. Det er vigtigt for os, at du er en stor del af processen i skabelsen af det grafiske udtryk, og derfor vil dialogen under udarbejdelsen af dette være essentiel. Det er uanset om vi skaber en helt ny visuel identitet for din virksomhed, eller om vi videreudvikler eksisterende grafiske elementer.

Logodesign

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 41 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen