Copyright infringement Grafisk design - BrandSome

GRAFISK DESIGN

Vi hjælper med dit visuelle udtryk

Hvad udstråler din virksomhed?

Det visuelle udtryk er det altafgørende førstehåndsindtryk af din virksomhed, som siden hen sætter præg på, hvordan kunden oplever din forretning. Derfor er det vigtigt at udstråle professionalisme og autenticitet. Den visuelle identitet og grafiske design fastholder dine besøgende, hvad enten det er på din hjemmeside, dine sociale medier eller i din markedsføring generelt.

Har du brug for sparring i forhold til din virksomheds visuelle identitet, står vi klar med dygtige grafikere med mange års erfaring inden for visuel identitet, som understøtter og tydeliggør din virksomheds koncept. 

Vi designer alt fra et enkelt logo til hele visuelle identiteter, opsætning af grafik til brochurer og e-bøger, design af visitkort og grafiske elementer til SoMe. Vi sørger altid for, at der er en rød tråd, der forbinder virksomhedens univers og gør udtrykket unikt og genkendeligt. Det er nemlig i det visuelle udtryk, den store forskel ligger.

Vi designer altid ud fra virksomheds værdier og DNA. Det er vigtigt for os, at du er en stor del af processen i skabelsen af det grafiske udtryk, og derfor vil dialogen under udarbejdelsen af dette være essentiel. Det er uanset om vi skaber en helt ny visuel identitet for din virksomhed, eller om vi videreudvikler eksisterende grafiske elementer.

Prisen for et logo ligger typisk mellem 4.100 og 10.000 kr. + moms inkl. visuel identitet/brandbook

Logodesign

Se eksempler på visuel identitet

Skab den røde tråd og genkendelighed alle steder. Tryksager, hjemmeside og sociale medier. En visuel identitet sørger for at du hele tiden er ON BRAND med din virksomhed.

Tryk på en af logoerne herunder for at se eksempler på nogle af de visuelle identiteter vi har lavet.

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top