Copyright infringement Kursus i personlig branding 📣 lær at opbygge et stærkt personligt brand

Kursus i personlig branding

Har du svært ved at vurdere om du primært skal fokusere på personlig branding eller udelukkende brande din virksomhed? Og hvilke fordele og ulemper er der ved den form du vælger?

I dette kursus opnår du konkrete værktøjer, der lærer dig, hvordan du bør brande dig selv og din virksomhed. Her viser vi konkrete eksempler og modeller der giver dig opskriften til THE POWER OF BRANDING!

Personlig branding

Vil du lære, hvordan du opbygger et stærkt personligt brand?

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

10 lektioner, der giver dig den vigtigste viden inden for netop personlig branding

virksomhed branding kursus

Modul 1:

INTRODUKTION TIL BRANDING

Her opnår du en teoretisk forståelse for, hvad branding egentlig er og forskellen på personlig- og virksomhedsbranding. Her underbygges teorien med konkrete eksempler.

Modul 2:

VIS DIN PASSION

Her lærer vi dig WHY, WHAT, HOW modellen, der netop gør dig stærk i din personlige branding. For hvad er det egentlig personlig branding helt konkret kan? Det finder du ud af her.

personlig branding kursus
personlig branding infografik kurser

Modul 3:

DIT MINDSET

Du er skaberen af dit eget brand og din egen fortælling. Her opnår du viden om, hvordan du sætter rammerne for dig selv, så drømmekunden kommer til dig.

Modul 4:

OPSAMLING

Til sidst afrundes kurset med en tjekliste over de vigtigste pointer. Herefter er du klar til at opbygge dit eget stærke brand, hvor du er skaberen af din fortælling.

personlig branding infografik kursus

Når du har afsluttet kurset har du:

  • Hvorfor det er vigtigt at vise personlighed
  • At folk køber din fortælling ikke dine produkter.
  • At dit brand er din virksomhedsidentitet.
  • At det er vigtigt at tale samme sprog som din målgruppe.
  • At italesætte brandessenser, der efterlader værdi hos målgruppen.
  • Finde frem til dit WHY, WHAT og HOW.
  • At fremhæve dine USP’er.
  • Inddrage målgruppen og hvordan du danner et virtuelt venskab.
  • Hvordan du tiltrækker drømmekunden.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er kun 1.295,- ex Moms.

Det svarer til ca. til en times  coaching, som du nu slet ikke får brug for, fordi du ved præcis hvordan du kan arbejde med din branding, mindset og tilgang for at opnå succes!

– Og tro os, når har lært, hvordan du skaber den bedste brandfortælling omkring dig selv, vil du hurtigt se den unikke værdi, den tilføjer til din forretning.  

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 44 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen