Copyright infringement SEO kursus online 🔎 lær at skabe bedre placeringer i Google

Vil du også have bedre placeringer i Google?

Leder du efter et kursus, der kan hjælpe dig med at komme til tops i Google og vil du gerne sikre dig at de tekster du skriver én gang, hiver nye kunder ind i butikken i mange år fremover? Så er du landet det helt rette stede dette omfattende SEO kursus!

Når vi søger i Google, får vi et resultat med betalte reklamer i toppen, og ”gratis” visninger af heldige hjemmesider neden under. I dette kursus lærer vi dig hvordan du laver den gode ”gratis” reklame i søgemaskinen, og hvilke muligheder der er for at optimere dit indhold. Alt sammen for at få gode placeringer i relevante søgninger.

Kursus i SEO

Vil du også til tops i Google?

47 lektioner der tager dig igennem Søgemaskineoptimering fra start til slut og viser, hvordan du kan sikre dig optimale placeringer i Google

hvorfor-er-seo-vigtigt kursus

Modul 1:

HVAD ER SEO?

I kursets første modul forklarer vi grundlæggende om hvad SEO står for og betyder. Her lærer du desuden også om grundstenene bag SEO og hvilke 3 ting der er vigtige at have styr på når du arbejder med optimeringen af din hjemmeside.

Modul 2:

SIDENS INDHOLD

Når vi arbejder med SEO, er der nogle ting, som du sagtens selv kan ordne. Det nemmeste er, hvis der bliver styr på det, allerede når indholdet til hjemmesiden laves. I dette modul, kommer der en masse eksempler på hvad du kan gøre med hjemmesidens indhold når dette udarbejdes.

hvordan laver man seo
seo kursus online

Modul 3:

DET DER IKKE KAN SES

Der findes en række skjulte elementer som tæller med, når Google skal tage stilling til din placering i søgemaskinen. Disse er ofte overset, netop fordi de umiddelbart er skjulte. Dette modul er spækket med en lang række redskaber til hvordan du kan arbejde med de skjulte elementer der er vigtige for Google.

Modul 4:

SØGEORDSANALYSE OG INDHOLD

Søgeordsanalysen er den vigtigste del af online marketing og hvis du har det rigtige fokus, får du også optimalt udbytte af din investering. Det er vigtigt at dit budskab kan fange organiske (=gratis) søgninger i en situation hvor den besøgende har motivationen for at købe dit produkt. Du opnår målet ved at lave en grundig søgeordsanalyse, det rigtige indhold, og lave den nødvendige opfølgning og alt det og meget mere lærer vi dig om i dette modul.

soegeordsanalyse seo kursus
link-building seo online

Modul 5:

LINK BUILDING

En af de faktorer der er med til at give din hjemmeside autoritet, og løfter dine siders placering i søgninger, er indgående links. Altså at der fra andre hjemmesider er nogle links, som fører ind til din side. Vi forklarer hvad et svagt, godt og stærkt link er og vejleder dig desuden indenfor markedsføringsloven, så du naturligvis overholder alle regler på området.

Modul 6:

TEKNISK SEO

Det sidste modul i vores SEO kursus har til hensigt at klæde dig på, til at tage samtalen med en udvikler, eller andre der skal lave noget på din hjemmeside. Vi forklarer dig om alle de begreber der er værd at vide noget om, for at forstå teknikken bag din hjemmeside.

kursus i seo online

Når du har afsluttet kurset har du:

  • En trin-for-trin guide til at søgemaskineoptimere dit indhold på din hjemmeside, både det tekniske og det indholdsmæssige

  • En helt klar forståelse for hvilke digitale hjælpemidler du kan udnytte, så processen hverken bliver indviklet eller svær

  • Fået en helt unik indsigt i de vigtigste begreber indenfor SEO universet, og vigtigst af alt hvad der rent faktisk gavner din placering på Google og hvad der ikke gør

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketing kompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 1595,- ex. moms.  Svarer nogenlunde til en tur i Tivoli for 2 med turpas og en enkelt is. Og det er skønt  men tro os, når kunderne helt af sig selv finder frem til din hjemmeside via Google søgninger, vil du ikke fortryde at du investerede din tid og penge i kurset. Så bliver der rigelig råd til den tur i Tivoli.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 43 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen