Copyright infringement Later kursus online ζ lær vigtige tricks

Drømmer du om et bedre arbejdsflow, når det gælder dine sociale medier? 

Later er et fantastisk værktøj til at skabe struktur og et bedre arbejdsflow i din hverdag, hvis du har et arbejde hvor du skal sørge for content til en række forskellige sociale medier. 

I dette kursus tager vi dig i hånden gennem 8 moduler, og viser dig hvordan du helt konkret opsætter dine opslag, og giver dig tips og tricks til hvordan du kan optimere dit indhold til forskellige platforme hurtigere. Hvordan du ser præcis hvornår dine følgere er online på klokkeslet så du rammer dem bedst muligt. Og hvordan du kan styre dine beskeder fra de forskellige platforme ét sted så du aldrig misser at svare på noget. Alt sammen med udgangspunkt i rigtige eksempler!  

Vi bruger selv Later til alle de kunder vi styrer sociale medier for. Det sparer os for en masse tid og giver et bedre resultatet end vi kunne have fået ved at lægge alle opslag op manuelt på de forskellige platforme.

Later

Spar tid på planlægning af content og styr dine sociale medier fra ét samlet sted

25 lektioner der tager dig igennem planlægningsværktøjet Later fra start til slut og viser, hvordan du i praksis bruger værktøjet til at planlægge dine organiske opslag.

Modul 1:

Introduktion til Later

I det første modul, inden vi kommer alt for godt i gang med den mere praktiske del af kurset, lærer du om alle de gode grunde, der er til, at komme i gang på Later! Vi fortæller om den gratis og Pro versionen og forklarer helt konkret hvordan du får downloadet app’en og kommer i gang med opsætningen!

Modul 2:

Gennemgang af platformen

Når du skal i gang med at bruge Later er det vigtigt, at du føler dig tryg ved at bevæge dig rundt på platformen. I dette modul gennemgår vi de vigtigste funktioner, som du finder i værktøjet. Vi gennemgår alt fra selve kalenderen, mediebiblioteket, analyser, link i bio, indstillinger og meget mere!

Modul 3:

Skab det bedste flow med arbejdet på de sociale medier

Grundstene skal først og fremmest lægges, så du kan få mere frihed i hverdagen og planlægge dit content i god tid. I dette modul gennemgår vi hvordan du tilknytter dine sociale medier, uploader materiale, gemmer forskellige captions, anvender ‘preview’-funktionen og meget mere!

Modul 4:

Sådan løber du aldrig tør før content

Rigtig mange får problemer når de skal få gode ideer til content og udvikle content til flere uger af gangen, men det er der heldigvis råd for. I dette modul får du vores 6 bedste råd til, hvordan du aldrig løber tør for content!

Modul 5:

Gode tips til en generelt mere effektiv arbejdsdag

Later er som udgangspunkt en platform som hjælper dig til en mere struktureret arbejdsdag. Men der er selvfølgelig også en række andre ting du kan implementere i din hverdag for at skabe mere overskud og struktur. I modulet får du vores bedste råd til at skabe en mere effektiv arbejdsdag for dig selv.

Modul 6:

Gode råd til at arbejde med Later og fordele ved Pro

Når alt forarbejdet er gjort, er der vigtige ting, som du skal huske at opdatere sideløbende med, at du får planlagt dit indhold. Vi forklarer desuden mere om hvilke fordele der findes ved Pro versionen. 

Modul 7:

Later til alle sociale medier

Later kan bruges til planlægning af content på en række forskellige sociale medier. I modulet lærer du mere om hvilke sociale medier der kan tilknyttes Later og hvordan du gør det.

Modul 8:

Opsamling: Hvad har du lært i kursus i Later?

I det sidste modul gennemgår vi en samlet liste over, hvilke ting vi har stiftet bekendtskab i løbet af kurset. 

Når du har afsluttet kurset har du:

    • Lært hvordan du planlægger et opslag i Later inkl. tilpasning af kreativer, hashtag opsætning, storys til Instagram og meget mere!
    • Fået masser af gode tips og værktøjer til, hvordan du aldrig løber tør for content og ideer til content
    • Lært hvordan du arbejder med Later på tværs af alle dine sociale medier

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketing kompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 389,- ex. moms. Det svarer vel nogenlunde til en fin buket blomster, forskellen er bare, at du kommer til at få meget mere ud af den viden du får fra lynkurset!

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 43 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen