Tekstforfatning - BrandSome

Tekstforfatning

Vi skaber målrettet og relevant indhold

Er teksterne ikke det, du gider at bruge din dyrebare tid på, så hjælper vi med at forfatte lækre, skarpe tekster til alt fra din hjemmeside, brochurer, annoncer og lignende. Når det gælder online tekster, skal de være præcise og tydelige, men stadig tage læseren i hånden. Har du først fanget en eventuel kundes opmærksomhed, skal teksten oplyse om lige præcis det, kunden har brug for at vide. Det er en balance, der er vigtig at mestre, da konkurrenten i den ene eller den anden forstand kun er et klik væk, og man lynhurtigt kan miste fokus eller blive distraheret af andre blikfang.

Det første, man ser, når man klikker ind på en hjemmeside, en profil, et nyhedsbrev e.l. er det visuelle. Det er førstehåndsindtrykket, og det er her, du fanger kundens opmærksomhed. Herefter kommer teksten. Er den skarp, informerende og velskrevet kan kundens opmærksomhed fastholdes og det er nu, du kan sælge dine produkter ind til kunden. Det visuelle kan være nok så flot og fængende, men hvis ikke kunden får besvaret sit spørgsmål eller bliver taget i hånden, falder det til jorden.

tekstforfatter konsulent
tekstforfatning

Vi kender alle sammen det at klikke ind på en hjemmeside, ikke at kunne finde svaret på det, vi leder efter, og lynhurtigt klikke – lettere frustrerede – væk igen. Det er ikke god marketing.
Vi sørger for, at dine kunder aldrig står med ubesvarede spørgsmål og ikke er i tvivl om, hvem du er som virksomhed, hvad du sælger og hvad der gør dig unik. Vi skriver tekster, der er interessante, tager læseren i hånden og møder kunden i øjenhøjde.

Vi skriver tekster til alt online – webtekster, e-bøger, SoMe-opslag mm. Vi læser også gerne korrektur på allerede eksisterende tekster.

favicon

Storytelling, der skaber nysgerrighed

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.