Copyright infringement Tekstforfatning - BrandSome

Tekstforfatning

Vi skaber målrettet og relevant indhold​

Tekstforfatning

Den rette tekst er lige så vigtig, som de rigtige billeder

Er teksterne ikke det, du gider at bruge din dyrebare tid på, så hjælper vi med at forfatte skarpe tekster til alt fra din hjemmeside, brochurer, annoncer og lignende. Når det gælder online tekster, skal de være præcise og tydelige, men stadig tage læseren i hånden. Har du først fanget en potentiel kundes opmærksomhed, skal teksten oplyse om lige præcis det, kunden har brug for at vide. Det er en balance, der er vigtig at mestre, da konkurrenten i den ene eller den anden forstand kun er et klik væk, og man lynhurtigt kan miste fokus eller blive distraheret af andre sager.

Det første, man ser, når man klikker ind på en hjemmeside, en profil, en e-mail mv. er det visuelle. Det er førstehåndsindtrykket, og det er her, du fanger kundens opmærksomhed. Herefter kommer teksten. Er den skarp, informerende og velskrevet kan kundens opmærksomhed fastholdes og det er nu, du kan sælge dine produkter ind til kunden. Det visuelle kan være nok så flot og fængende, men hvis ikke kunden får besvaret sit spørgsmål eller bliver taget i hånden, falder det til jorden. Lige netop derfor er gode tekster altafgørende.

tekstforfatter konsulent
tekstforfatning

Brug for en hjælpende hånd til...?

Tekstforfatning

Få hjælp til at skrive de gode tekster

Vi har alle sammen prøvet det: Vi klikker ind på en hjemmeside, men kan ikke finde svaret på det, vi leder efter, og lynhurtigt klikker vi – lettere frustrerede – væk igen. Det er ikke effektiv marketing.

Vi sørger for, at dine kunder aldrig står med ubesvarede spørgsmål og ikke er i tvivl om, hvem du er som virksomhed, hvad du sælger og hvad, der gør dig unik. Vi skriver tekster, der fanger målgruppens interesse, tager læseren i hånden og møder kunden i øjenhøjde.

Vi skriver tekster til alt online – webtekster, e-bøger, SoMe-opslag mm. Vi læser også gerne korrektur på allerede eksisterende tekster.

Med vores kompetencer og erfaringer inde for mange forskellige brancher, forstår vi os på en bred vifte af kundesegmenter, og er derfor også eksperter i at udforme tekst, som taler til specifikke målgrupper.

Vi ved, hvor vigtigt det er at bevare den røde tråd gennem al kommunikation, og at man som brand skal være konsistent i sin tone of voice, for at målgruppen let kan afkode, hvem afsenderen er. Derfor tilpasser vi nøje teksterne til netop dit brand – om det er meget legende, mere formelt eller noget helt tredje.

favicon

Storytelling, der skaber konvertering

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top