Copyright infringement Facebook og Instagram annoncering kursus online ζ lær vigtige tricks

Lær hvordan du opsætter annoncer på Instagram og Facebook, der rent faktisk virker!

Er du træt af, at alle dine tryk på boost-knappen bare ikke rykker noget og er din hjerne på overarbejde for at finde ud af, præcis hvilken målgruppe du skal ramme? Vi ved godt hvordan du har det, det er en kamp bare at få folk ind og se dine opslag! Det kan være skræmmende og ikke mindst frustrerende at skulle i gang med annoncering på Facebook og Instagram, men det er faktisk ikke så svært som du tror.

I dette kursus tager vi dig i hånden gennem 10 moduler, hvor du introduceres til hvorfor du skal annoncere på Facebook og Instagram, hvordan du helt konkret opsætter annoncerne og hvordan du til sidst kan holde øje med dem og optimere på dem løbende. Så selvom du er helt nybegynder eller øvet bruger af annoncering, vil du med garanti få en masse guldkorn med dig.

Annoncering

Kampen om kundernes opmærksomhed er hård! Lær hvordan du opsætter annoncer, der konverterer!

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

31 lektioner der tager dig igennem Annoncering på Facebook og Instagram fra start til slut og viser, hvordan du i praksis bruger Facebook Business Manager til at skabe salg.

Annoncering Facebook kursus

Modul 1:

ANNONCERING PÅ SOCIALE MEDIER

I det første modul, inden vi kommer alt for godt i gang med den mere praktiske del af kurset, lærer du om hvorfor du skal annoncere på de sociale medier! Vi forklarer hvad forskellen på boost og manuelt opsatte annoncer er og forklarer dig om i hvilke situationer det er godt at bruge betalt annoncering.

Modul 2:

BLIV BEKENDT MED TERMINOLOGIEN INDENFOR ANNONCERING

Når du skal i gang med at annoncere på de Sociale Medier er det vigtigt, at du er på bølgelængde med fagsproget på platformen og kan begå dig i miljøet. På den måde kan du være sikker på ikke at misforstå hvad du skal gøre og du kan føle dig tryg gennem resten af kurset og når du selv skal i gang med at annoncere. Modulet er samtidig også for dig, der gerne vil lære hvordan du bedre kan følge med når andre fortæller om opsætning af annoncer.

Kursus i annoncering facebook
linkedIn kursus online infografik

Modul 3:

DEN TEKNISKE DEL AF ANNONCERING

I dette modul gennemgår vi hvordan du opsætter, forstår og arbejder med følgende: Opsætning af pixel, Verificering af dit domæne, Opsætning af API for konverteringer, Opsætning af hændelser. Virker alle disse udtryk helt fremmede for dig? Bare rolig, vi guider dig sikkert igennem opsætningen af den tekniske del, så du har de helt rette forudsætninger for selv, at sidde med det, eller så du kan snakke med om de tekniske termer med dine medarbejdere eller dit eksterne bureau.

Modul 4:

MÅLSÆTNING AF DINE ANNONCER

Hvad ønsker du at få ud af dine annoncer? Hvis ikke du har en ide om hvad du gerne vil opnå med din annoncering på sociale medier inden du kaster dig ud i det, så vil dine penge være spildt da du ikke har noget at måle dine annoncer på. I denne lektion guider vi dig til hvordan du kan opstille de helt rigtige målsætninger og giver dig et indblik i hvordan du kombinerer dine egne målsætninger med Facebooks prædefinerede målsætninger for annoncer.

Annonceringskursus Facebook og instagram
linkedIn infografik online kurser

Modul 5:

MÅLGRUPPER

At kende sin målgruppe er alfa omega i forbindelse med alle former for digital markedsføring. Hvis du derfor ikke allerede har en klar fornemmelse for hvem din primære målgruppe og primære segmenter er, så er det et rigtig godt sted at starte. I denne lektion viser vi dig hvilke parametre du skal kende for din målgruppe. Ikke nok med det, så viser vi dig hvordan du opsætter brugerdefinerede målgrupper i Facebook Business Manager og hvordan du opretter kopimålgrupper.

Modul 6:

KAMPAGNEOPSÆTNING

Når alt forarbejdet er gjort, kan vi rykke videre til selve kampagneopsætningen. Man kunne tro at selve opsætningen af kampagnen var den svære del, men egentlig er det ret lige til, når først man har knækket koden, og det hjælper vi dig med i dette modul.

Annoncering kursus online facebook
Annonceringskursus online

Modul 7:

DET RETTE CONTENT

Godt indhold til dine annoncer er alfa omega for resultatet. Derfor er det vigtigt du får styr på nøjagtig hvad for en type indhold dine annoncer kræver for du kan opnå din målsætning. Her giver vi dig vores bedste råd til hvordan du skaber en rød tråd i dine annoncer og viser dig hvordan du kan opsætte billede, video og tekst som får dine budskaber, og dine annoncer, ud over rampen.

Modul 8:

INTEGRATION OG AUTOMATISERING

I dette modul lærer du, hvordan du gennem automatiseringsværkstøjet Zapier sparer tid på at overføre dataen fra dine Lead Ads annoncer.

Mailchimp kursus email marketing online

Modul 9:

ANALYSE/OPTIMERING AF ANNONCER

Efter opsætning af dine kampagner går læringsprocessen igang. I modulet gennemgår vi nøgletallene for din annoncering, så du ved præcis hvad du skal kigge efter, når du holder øje med dine resultater.

Modul 10:

FÅ SUCCES MED DINE ANNONCER

I det allersidste modul i dette annonceringskursus deler vi ud af vores bedste tips, tricks og vigtige pointer til gode annoncer og gode resultater, som du kan tage med dig videre.

LinkedIn kursus online, infografik BrandSome

Når du har afsluttet kurset, har du:

    • En trin-for-trin guide til opsætning af manuelle annoncer, så du aldrig behøves ‘bare’ at bruge boost-knappen igen.
    • Forudsætningerne for at strikke en succesfuld annonceringsstrategi sammen, som du kan bruge til at få flere leads ind via Facebook og Instagram.

    • Fået en helt unik indsigt i de værktøjer, som eksperterne arbejder i til hverdag, og som du nu kan navigere rundt i helt på egen hånd.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketing kompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 1595,- ex. moms. Nogenlunde det samme beløb som det du nok allerede har brugt på annoncer som til gengæld ikke performerede ret godt.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top