Copyright infringement Udvid dit grafiske univers | Sådan laver du dine egne GIF's

Tag det næste skridt i din digitale markedsføring

Et billede siger mere end tusind ord, men hvad hvis billedet bevæger sig?

I dag er det ikke længere nok, at du blot benytter billeder og tekst i din kommunikation, hvis du ønsker at opnå succes på de sociale medier.

Forbrugerne forventer mere og mere, og det er med god grund at brugen af emojis og GIF’s er steget de seneste år.

Ved at lave dine egne GIF’s for dit brand, kan du skabe et stærkere bånd til dine kunder og understøtte den relationsbaserede markedsføring ved at krydre eksempelvis et billede i en story op med en GIF.

I dette kursus guider vi dig step-by-step gennem alt du skal vide, når du skal i gang med at udvide dit brands visuelle indhold med GIF’s. Alt sammen formidlet gennem let forståelige videoguides – så hvad venter du på?

GIF

Skab et tættere bånd til målgruppen ved at optimere dit visuelle indhold med GIF’s!

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

14 lektioner der lærer dig, alt du skal vide, for at du kan skabe din egen GIF!

Modul 1:

DERFOR ER GIF'S RELEVANTE FOR DIN VIRKSOMHED

I det første modul får du en forståelse for, hvad GIF’s er, og hvorfor de kan være med til at skabe et unikt bånd til kunderne. 

Modul 2:

FØR DU GÅR I GANG

Her præsenterer vi dig for, hvilke programmer du skal have, for at kunne skabe dine egne GIF’s. Vi introducerer dig i de to programmer, vi benytter til at lave GIF’s, og klarlægger hvilke fordele og ulemper, der er ved at bruge de forskellige programmer.

Modul 3:

SÅDAN KOMMER DU I GANG!

I dette modul kommer vi med eksempler på, hvilke GIF’s du kan lave til din virksomhed. Derudover guider vi dig via videolektioner gennem, hvordan du tegner dine GIF’s i Adobe Illustrator.

Modul 4:

LÆR ADOBE AFTER EFFECTS AT KENDE

Her introducerer vi dig til Adobe After Effects, og forklarer, hvordan de forskellige funktioner i programmet fungerer. 

Modul 5:

SÅDAN ANIMERER DU DIN EGEN GIF I ADOBE AFTER EFFECTS

I dette modul guider vi dig step-by-step i, hvordan du kan animere din egen GIF i Adobe After Effects, så du får skabt lige netop den GIF, du ønsker. Vi viser dig, hvilke forskellige teknikker du kan bruge, og hvordan du kan kombinere dem. 

Modul 6:

SÅDAN ANIMERER DU DIN EGEN GIF MED GIPHY

Vi viser dig her, hvordan du step-by-step tegner din GIF i Adobe Illustrator og derefter, hvordan du animerer den i GIPHY.

Modul 7:

SÅDAN UPLOADER DU DIN GIF TIL SOCIALE MEDIER

Nu har du skabt din egen GIF, og som det sidste step mangler du blot at lære, hvordan du uploader den til de sociale medier, så andre kan få glæde af den. Det viser vi dig i dette modul. 

Modul 8:

OPSAMLING

Til sidst opsummerer vi, hvad du har lært gennem kurset, og så er du ellers bare klar til at skabe dine helt egne GIF’s til din virksomhed!

Når du har afsluttet kurset, har du:

Lært, hvorfor det er relevant for din virksomhed at have sine egne GIF’s.

Lært, hvordan du konkret navigerer rundt i Adobe Illustrator, Adobe After Effects og GIPHY.

Lært, hvordan du step-by-step kan kreere GIF’s, som udvider dit grafiske univers.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 259,- ex moms.

Det svarer nogenlunde til et restaurantbesøg for 1. Forskellen er bare, at du kan dele dine GIF’s med andre!

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top