Copyright infringement LinkedIn kursus online ¥ opbyg et omfattende og stærkt netværk

LinkedIn - opbyg et stærkt netværk

Du har sikkert tænkt, at LinkedIn ville være en oplagt markedsføringskanal mange gange! Måske er du aldrig kommet i gang, fordi du ikke helt ved, hvordan platformen egentlig fungerer, når det gælder om at brande dig selv og din virksomhed.

Vi lærer dig her, hvordan LinkedIn fungerer i praksis og hvad du kan gøre, for at opbygge et stærkt og professionelt netværk.

Et solidt netværk er alfa og omega, når du skal vækste din forretning og blive set af nye potentielle kunder eller samarbejdspartnere.

LinkedIn

Lær hvordan du opbygger og fastholder et stærkt netværk

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

18 lektioner, der tager dig gennem denne professionelle grobund for succes. Hvis du sælger til B2B-markedet, udbyder 1:1 samtaler eller har længerevarende salgscyklusser, så er LinkedIn en platform du bør prioritere.

linkedin DERFOR SKAL DU VÆRE PÅ LINKEDIN kursus

Modul 1:

DERFOR SKAL DU VÆRE PÅ LINKEDIN

Her kommer vi ind på, hvad LinkedIn egentlig er for en platform og hvad den helt grundlæggende kan gøre for dig og din virksomhed.

Modul 2:

PERSONPROFIL

Her lærer vi dig, hvordan du opbygger en stærk personprofil, så du står knivskarpt, når andre personer søger på netop dit navn, firma eller lign.

linkedin kursus infografik
LinkedIn kursus online, infografik BrandSome

Modul 3:

PROFESSIONEL KONTO

Ønsker du at arbejde mere målrettet og professionelt, lærer vi dig, hvordan du gennem opgradering af din personprofil, kan give dig unikke værktøjer. Derudover viser vi også, hvordan du opretter en virksomhedsside, og hvordan du tilføjer nye administratorer. 

Modul 4:

OPSLAG

Her bliver du introduceret til de forskellige typer af indlæg, LinkedIn tilbyder dig at udgive. Derudover lærer vi dig også helt konkret hvordan du opretter og opsætter oplæg, så de når ud til mange potentielle brugere, der vil kunne give jer en gensidig værdi.

linkedIn kursus online infografik
linkedIn infografik online kurser

Modul 5:

STRATEGISK MINDSET

Her vil du blive præsenteret for strategiske og taktiske værktøjer, der vil bane vejen frem til dit mål. Her taler vi bl.a. om KPI’er, målgrupper og hvordan du finder frem til de rette personer, der kan bane vej til din næste kunde.

Modul 6:

OPSAMLING

Til sidst vil du blive præsenteret for en tjekliste med de vigtigste pointer.

LinkedIn tjekliste

Når du har afsluttet kurset, har du:

  • Lært, hvordan du konkret opsætter og opretter din side, så den fremstår professionelt.

  • Fået en komplet gennemgang af LinkedIns professionelle platform.

  • Forstået, hvordan du skal tænke rent strategisk, når du markedsfører dig selv her.
      •  

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er kun 1.195,- ex. Moms. 

Nogenlunde det samme som et par lækre støvler som selvfølgelig er dejligt.. men de er nok gået af mode allerede næste år – og tro os, når du finder ud af, hvor vigtigt og effektivt gode netværksforbindelser er for din forretning, vil du ikke fortryde at du investerede i den viden her. 

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top