Copyright infringement Optimér din digitale markedsføring ved hjælp af kunstig intelligens

Følg med den digitale udvikling og udnyt kunstig intelligens til din fordel!

AI er den nyeste gren af datalogi, som via kunstig intelligens kan analysere, tænke og træffe beslutninger på samme måde, som vi mennesker gør.

Kunstig intelligens lyder måske skræmmende, men faktum er, at AI er kommet for at blive, og det er derfor altafgørende, at du formår at forstå og udnytte det i dit arbejde!

I dette kursus tager vi dig i hånden gennem 10 lektioner, og giver dig den viden, du skal bruge for at kunne forstå og benytte AI i din digitale markedsføring. Vi viser dig konkrete AI-værktøjer, som er fordelagtige at benytte inden for digital markedsføring, og lærer dig, hvordan du helt konkret skal prompte til AI, for at få netop det svar du ønsker. 

AI

Vil du lære, hvordan du ved hjælp af kunstig intelligens kan optimere din digitale markedsføring?

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

10 lektioner der giver dig den vigtigste viden om AI, som du kan bruge her og nu!

Modul 1:

INTRODUKTION TIL AI

I det første modul får du introduktion til, hvad AI er, hvad det kan samt hvilke fordele og udfordringer, der er forbundet med at benytte AI.

Modul 2:

POPULÆRE AI-VÆRKTØJER TIL DIGITAL MARKEDSFØRING

Her viser vi dig, hvilke forskellige AI-værktøjer der er oplagte at benytte til digital markedsføring. Vi lærer dig, hvad du kan bruge de forskellige AI’s til, og hvordan du konkret skal prompte til dem, så du får mest muligt ud af dine værktøjer.

Modul 3:

FREMTIDIGE TENDENSER OG UDFORDRINGER

Med den nyeste AI teknologi kommer også en række etiske spørgsmål, som alle burde tage i overvejelse, inden man vælger at benytte AI-værktøjer i sin markedsføring. Derfor hjælper vi dig i dette modul med tankerne bag den etiske anvendelse. 

Modul 4:

OPSAMLING

Til sidst giver vi dig en oversigt over de vigtigste pointer, du har lært gennem kurset. Herefter er du klar til at anvende AI-værktøjer til din digitale markedsføring. 

Når du har afsluttet kurset, har du:

Lært, hvad kunstig intelligens er, og hvad den konkret kan hjælpe dig med.

Fået en forståelse for, hvilke forskellige AI-værktøjer der er fordelagtige at benytte inden for digital markedsføring. 

Lært, hvordan du konkret kan prompte til AI.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 189,- ex moms.

Det svarer nogenlunde til en fastfood menu. Forskellen er bare, at kurset her ikke giver dig dårlig samvittighed!

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top