Copyright infringement Brandopbygning - BrandSome

Lær hvordan du opbygger et succesfuldt brand med stærk tiltrækningskraft

Branding kan for nogen virke en smule udefinerbar! For hvad er branding egentlig og hvad skal der til, for at du skaber et succesfuldt brand? Og har du styr på, hvad forskellen på branding og markedsføring egentlig er?

Dette er blot nogle af de spørgsmål du vil få svar på i dette kursus, et kursus der tager dig i hånden fra A-Z.

Så gå ikke glip af denne unikke mulighed, der med garanti vil øge din sandsynlighed for, at det er dit brand der tænkes på, når kunderne er klar til køb!

Dette kursus giver dig konkret viden, teorier og eksempler, så du nemt kan implementere de mange guldkorn i din egen virksomhed.

Så glæd dig til at blive fyldt med en masse brugbar viden.

Opbyg et succesfuldt brand

Vil du lære, hvordan du opbygger et stærkt og succesfuldt brand?

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Kira Rosevig
Kira Rosevig@kirarosevig
Læs mere
Jeg investerede i 5 onlinekurser til min virksomhed for at lære, hvordan jeg bedre kunne få mit personlige aftryk og ord ud til klienter, følgere og læsere. Stor prioritet at jeg selv sidder bag tasterne, hvor mit virke er gennemsyret af mit personlige DNA og vision. Med Brandsomes online kurser har jeg været trygge hænder, og guidet bid for bid - som passer perfekt til mig. Følelsen af faktisk at kunne finde ud af det, indfandt sig hurtigt. Kurserne har indtjent sig selv, da jeg nu selv har redskaberne og følelsen af at have det helt rigtige set up til at brande mit virke.
Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

6 moduler der vil give dig en masse AHA-oplevelser!

Introduktion til branding

Modul 1:

INTRODUKTION TIL BRANDING

I dette modul vil du gennem tre lektioner blive introduceret til branding – hvor det stammer fra, hvorfor det er så vigtigt og hvad forskellen på branding og marketing egentlig er.

Modul 2:

STRATEGISK BRANDING INDEFRA

Vil du bygge et succesfuldt brand, så kommer du ikke udenom strategi. Derfor vil vi tage dig i hånden gennem de vigtigste teoretiske overvejelser, du skal gøre dig. Her kommer vi b.la. ind på målsætninger, personaer, What-Why-How-modellen, brand voice and tone, USP’er og værdifortællinger.

Strategisk branding indenfra
Strategisk branding udefra

Modul 3:

STRATEGISK BRANDING UDEFRA

Faktorer udefra er vigtige at have med i dine strategiske overvejelser, derfor vil du her blive introduceret til målgruppesegmentering, markedsanalyse og konkurrentanalyse.

Modul 4:

GRAFIK

Branding er jo mange ting og derfor er det vigtigt, at du har en tydelig rød tråd på tværs af alle kommunikationsplatforme. Derfor vil du her blive taget igennem grafiske elementer og hjemmesideindhold, der har en stor betydning for, hvordan dit brand opfattes af andre.

Grafik
Markedsføring

Modul 5:

MARKEDSFØRING

Har du helt styr på kunderejsen og hvor hurtigt du potentielt kan vækste din forretning? Vi giver dig hemmeligheden bag succesfuld vækst gennem markedsføringen.

Modul 6:

OPSAMLING

Her får du en kort opsamling over alt det du har lært. Er der noget du vil have genopfrisket, kan du altid gå tilbage til de forskellige lektioner.

Opsamling

Når du har afsluttet kurset, har du:

  • Fået en dybdegående forståelse for, hvad branding egentlig er, og hvorfor det er så vigtigt!
  • Fået redskaber til at arbejde med din egen branding.
  • Lært, hvor du bør prioritere dit brandfokus, for at opnå succesfuld vækst.
  • Lært, hvordan du markedsfører dit brand.

Vores kurser er for alle, der har noget med virksomhedens kerneområde at gøre – Branding. Virksomheder, medarbejdere, iværksættere eller dem der fortsat drømmer om livet som selvstændig.

Derfor er den samlede engangsinvestering i kurset kun 1.195,- eksl. Moms. Nogenlunde det samme som en tur ude og handle – Her investerer du ”bare” i unik viden i stedet.

- Vores kunder -

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at vækste

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top