SEO - Søgemaskineoptimering så du får bedre placeringer i Google

SEO

Vi tilbyder rådgivning for alle sider – implementering dog kun på hjemmesider lavet i WordPress.

Har du ikke nok besøgende på din hjemmeside? Så kan det være at den trænger til at blive SEO-optimeret, så du kan få en topplacering i Google.

SEO er en meget effektiv form for markedsføring, da de fleste benytter Google til at søge inspiration, viden eller en webshop for at udføre et konkret køb.

Derfor er det vigtigt, at du er til stede i søgeresultaterne, når folk leder efter et produkt, som netop du tilbyder. Det gør du ved at optimere din hjemmeside, så Google ikke er i tvivl om, hvilke potentielle kunder, din hjemmeside kan være relevant for. Dette kan du dog også købe dig til via Google Ads, hvilket kan være relevant for nogle virksomheder. (Link til info om Google ads på hjemmesiden)

SEO søgemaskineoptimering

Dine placeringer i Google bliver monitoreret hele vejen igennem, så du kan følge med i dine fremskridt, og så vi kan fortsætte med at udvikle dine sider i takt med at data indsamles.

Resultatet af arbejdet kan begynde at ses alt fra få uger efter optimeringen er foretaget til nogle måneder efter. Det er meget forskelligt, hvor hurtigt man ser en forbedring, men når SEO-arbejdet er lavet ordentligt, skal belønningen nok også komme.

Vi tilbyder rådgivning for alle sider – implementering er dog kun på hjemmesider, der er lavet i WordPress.

Her får du effektiviseret din strategi, performance og konvertering

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.