Copyright infringement SEO - Søgemaskineoptimering så du får bedre placeringer i Google

SEO

Bliv nummer ét i Googles søgeresultater​

SEO

Drømmer du om flere besøgende på din hjemmeside?

Så kan det meget vel være, at din side trænger til at blive SEO-optimeret, så du kan få en topplacering i Google. SEO betyder ‘Search Engine Optimizing’, på dansk ‘søgemaskine optimering’, og beskriver de aktiviteter, der kan optimeres på din hjemmeside – med målet om at score højere ranking på google. 

SEO er unægteligt en meget effektiv og vigtig form for markedsføring, da de fleste benytter Google til at søge inspiration, viden eller leder efter et specifikt produkt.

Derfor er det vigtigt, at du er til stede i søgeresultaterne, når folk leder efter et produkt, som netop du tilbyder.  Det gør du ved at optimere din hjemmeside, så Google ikke er i tvivl om, hvilke potentielle kunder, din hjemmeside kan være relevant for. Dette kan du også købe dig til via Google Ads, hvilket kan være relevant for nogle virksomheder. SEO-optimering er modsat Google Ads gratis og kan være enormt effektivt, hvis du formår at gøre det rigtigt.

Målet med SEO er, at sørge for at Google indekserer og kan finde din hjemmeside, så du kan få en placering i Google. Derudover er dit mål også at score højt på de specifikke søgninger, som er relevante for dig og din virksomhed og de søgeord, som din målgruppe benytter sig af.  

SEO søgemaskineoptimering

SEO

Følg udviklingen

Dine placeringer i Google bliver monitoreret hele vejen igennem, så du kan følge med i dine fremskridt, og vi kan fortsætte med at udvikle dine sider i takt med, at data indsamles.

Resultatet af arbejdet kan begynde at ses alt fra få uger efter optimeringen er foretaget til nogle måneder efter. Det er meget forskelligt, hvor hurtigt man ser en forbedring, men når SEO-arbejdet er lavet ordentligt, skal belønningen nok også komme.

SEO

Ved du ikke, hvor du skal starte?

Er du træt af, at din hjemmeside ikke får nogen eller måske ikke nok trafik?

Det kan være frustrerende at have en hjemmeside, som ikke får den ønskede opmærksomhed på trods af, at den på overfladen ser lækker og indbydende ud. Det forstår vi – og derfor er vi her for at give dig rådgivning i, hvordan du formår at optimere din Google placering, så flere potentielle kunder kommer ind på netop din hjemmeside. Resultatet vil ses i den organiske trafik, og med blot en smule søgemaskineoptimering vil du hurtigt kunne mærke en forskel i mængden af kundehenvendelser.

Som eksperter i feltet, er vi her for at rådgive dig bedst muligt til, hvordan du selv kan komme i gang med SEO, ved at skabe et overblik over dine digitale lavthængende frugter.

Vi tilbyder rådgivning for alle sider – implementering udfører vi udelukkende på hjemmesider udviklet i WordPress.

facebook

Søgemaskineoptimering kan indeholde:​

SEO

Få hjælp til implementering af SEO-optimering

WordPress er et af de mest populære og brugervenlige CMS-systemer, der bruges til at lave hjemmesider. Dette giver mange optimeringsmuligheder, der med den rette håndtering kan skabe de bedste forudsætninger for at blive mere synlig i søgemaskinen. Med en hjemmeside udviklet i WordPress får du gode muligheder for at optimere dit website, så du opnår en bedre placering i Google.

Alt dette lyder måske en smule for teknisk til dig – men frygt ej, vi er her for at hjælpe dig med at udnytte alle de gode muligheder, så din hjemmeside popper op i din målgruppes søgeresultater.

seo kursus online

Har du mod på selv at gå i gang med det samme? Så køb vores 'SEO' online kursus i dag!

I SEO kurset giver vi dig en trin-for-trin guide til at søgemaskineoptimere dit indhold på din hjemmeside, både det tekniske og det indholdsmæssige og vi lærer dig hvad der rent faktisk gavner din placering på Google og hvad der ikke gør! Du kan se alle modulerne on demand, når du har brug for det og prisen inkluderer alle fremtidige opdateringer. 

Hvad siger vores kunder?

SEO anja ekstrøm
"Jeg plejer at sige at Carina dryssede SEO-magi over min hjemmeside. Hun har gjort en kæmpe forskel for min forretning og allerede efter 1 måned var mine bookninger fordoblet. Det betyder altså en del når man ligger øverst i Google på ord som både portrætfotograf, erhvervsfotograf og andre vigtige søgeord"
Anja Ekstrøm
Fotograf
social-media-raadgivning-retouch-clinic
“Carina har været med helt fra starten da vi åbnede vores klinik, og ville ikke vide hvad vi skulle have gjort uden hendes skarpe øjne og gode idéer. Carina har lavet SEO på vores hjemmeside, som har givet os mange topplaceringer i Google hvilket har gjort en stor forskel i kundehenvendelser. Hun er ligesom en blæksprutte, som tager fat om alle vores udfordringer omkring online markedsføring."
Mads Storm
Retouch clinic
Tinalykkegaard_logo_rosa
“Jeg synes al teknik, hjemmeside, kampagner, SoMe strategier er svært, indviklet og ikke noget jeg har lyst til at bruge tid på. Så jeg havde brug for en der tog styringen på det, hvilket Carina fra Brandsome gjorde. Det er jeg SÅ glad for at jeg har gjort og jeg har fuld tillid til Carina. Super service - selv når man, som jeg, har 1000 spørgsmål. TAK for den super service du har givet mig og mit firma. Knus fra Tina Lykkegaard”
Tina Lykkegaard
Holistisk hudterapeut

Her får du effektiviseret din strategi, performance og konvertering

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top