Referencer - BrandSome

Referencer

Udvalgte Kunder

Kundeudtalelser

emilia-van-hauen

"Carina Due har holdt mig i hånden præcis lige så meget som jeg havde brug for, for at VIDE at jeg fik gjort det helt rigtige ift de sociale medier – og den ro og sikkerhed kan ikke anbefales nok! At hun samtidig er et festfyrværkeri af god energi løfter naturligvis det hele til excellence. Min bedste og varmeste anbefaling til alle, der har brug for at vide, at de gør det rigtige på det rigtige tidspunkt på den rigtige måde overfor de rigtige mennesker med de rigtige budskaber 🙂"

Emilia Van Hauen
Foredragsholder
Tinalykkegaard_logo_rosa

“Jeg synes al teknik, hjemmeside, kampagner, SoMe strategier er svært, indviklet og ikke noget jeg har lyst til at bruge tid på. Så jeg havde brug for en der tog styringen på det, hvilket Carina fra Brandsome gjorde. Det er jeg SÅ glad for at jeg har gjort og jeg har fuld tillid til Carina. Super service - selv når man, som jeg, har 1000 spørgsmål. TAK for den super service du har givet mig og mit firma. Knus fra Tina Lykkegaard”

Tina Lykkegaard
Holistisk hudterapeut
social-media-raadgivning-retouch-clinic

“Carina er utrolig passioneret omkring sit arbejde og ufattelig dygtig! Hun har været med helt fra starten da vi åbnede vores klinik, og ville ikke vide hvad vi skulle have gjort uden hendes skarpe øjne og gode idéer. Carina har lavet SEO på vores hjemmeside, som har givet os mange topplaceringer i Google og har også skabt utrolig meget aktivitet på vores Facebook side. Hun er ligesom en blæksprutte, som tager fat om alle vores udfordringer omkring online markedsføring. Det har gjort at vi kun 1/2 år efter vi åbnede klinikken, har overhalet flere af vores største konkurrenter både i Google og på Facebook.”

Mads Storm
Retouch clinic
rådgiver-for-ditte-julie

“Alle virksomheder/erhvervsdrivende burde have BrandSome (Carina) med ombord. Ikke nok med Carina er ubeskrivelig dygtig, måske en af de bedste, så har Carina også sans for detaljer og leverer hver gang. Personligt har Carina ikke kun i tal flyttet min virksomhed, men hendes rådgivning har også flyttet mig som menneske. Kan man virkelig KUN give 5 ⭐️. Jeg har forlængst kastet min kærlighed over hendes arbejde og person! Varm anbefaling herfra!”

Ditte Julie Jensen
Kagebogsforfatter

Kontakt os og hør om dine muligheder

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.