Referencer - BrandSome

Referencer

Nogle af de kunder vi har hjulpet

Kundeudtalelser

KK_logo_negativ_350x350px
"BrandSome er AweSome – intet mindre ⭐️❤️⭐️❤️ Jeg har drevet og levet af min forretning som billedkunstner, foredragsholder og underviser i mere end 13 år, men jeg kan uden tøven sige, at der er et før BrandSome, og så er der et efter BrandSome. Vi startede vores samarbejde i starten af 2020 og siden da er min ordrebog fyldt op langt ind i 2021 med værker, kurser, workshops og foredrag – og henvendelserne bliver heldigvis ved med at komme. Forskellen fra før til nu er uden tvivl mine online tilstedeværelse med ny og tidssvarende hjemmeside, logo, SoMe, Nyhedsbreve etc. – og ikke mindst løbende idéudveksling om store og små projekter. Carina Due og hendes team er perfektionister til fingerspidserne, og derfor den perfekte sparring for en ligeledes perfektionistisk tegnenørd som mig. De er konstant opdaterede med de nyeste tendenser indenfor online markedsføring og personlig branding, hvilket er et absolut must – og så er deres klippekort uden sammenligning den bedste og mest gennemskuelige betalingsmodel. BrandSome gør, at jeg kan gøre det jeg er bedst til, nemlig at tegne og få alle andre til at tegne ✍️ – og imens gør BrandSome det de er bedst til; nemlig at få min tegnebiks til at skinne i tidens farver 💙💚💛🧡💜❤️ En anbefaling? – JA!, den største og varmeste af slagsen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"
Kasper Købke
Billedkunstner
Tinalykkegaard_logo_rosa
“Jeg synes al teknik, hjemmeside, kampagner, SoMe strategier er svært, indviklet og ikke noget jeg har lyst til at bruge tid på. Så jeg havde brug for en der tog styringen på det, hvilket Carina fra Brandsome gjorde. Det er jeg SÅ glad for at jeg har gjort og jeg har fuld tillid til Carina. Super service - selv når man, som jeg, har 1000 spørgsmål. TAK for den super service du har givet mig og mit firma. Knus fra Tina Lykkegaard”
Tina Lykkegaard
Holistisk hudterapeut
Creativewood-markedsfoering
"Vi har arbejdet med Brandsome og Carina Due i flere år, og har simpelthen altid været superglade for samarbejdet!! Carina har altid haft stor forståelse for vores ønsker og behov, og som lille start-up har vi oplevet at hun møder os på det niveau vi er. Brandsomes setup med klippekortsordning har været en fin og fleksibel ordning for os, og efterhånden som vi har vækstet, har vi haft glæde af forskellige dygtige folk fra Brandsome teamet. I dag hjælper Brandsome os både med website, SoMe, google, video og meget mere, og vi er top glade for resultaterne!!!"
Samanda
Creative Wood
social-media-raadgivning-retouch-clinic
“Carina er utrolig passioneret omkring sit arbejde og ufattelig dygtig! Hun har været med helt fra starten da vi åbnede vores klinik, og ville ikke vide hvad vi skulle have gjort uden hendes skarpe øjne og gode idéer. Carina har lavet SEO på vores hjemmeside, som har givet os mange topplaceringer i Google og har også skabt utrolig meget aktivitet på vores Facebook side. Hun er ligesom en blæksprutte, som tager fat om alle vores udfordringer omkring online markedsføring. Det har gjort at vi kun 1/2 år efter vi åbnede klinikken, har overhalet flere af vores største konkurrenter både i Google og på Facebook.”
Mads Storm
Retouch clinic
emilia-van-hauen
"Carina Due har holdt mig i hånden præcis lige så meget som jeg havde brug for, for at VIDE at jeg fik gjort det helt rigtige ift de sociale medier – og den ro og sikkerhed kan ikke anbefales nok! At hun samtidig er et festfyrværkeri af god energi løfter naturligvis det hele til excellence. Min bedste og varmeste anbefaling til alle, der har brug for at vide, at de gør det rigtige på det rigtige tidspunkt på den rigtige måde overfor de rigtige mennesker med de rigtige budskaber 🙂"
Emilia Van Hauen
Foredragsholder

Kontakt os og hør om dine muligheder

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 41 anmeldelser
js_loader
Scroll til toppen