Copyright infringement Kursus i videoredigering - Adobe Premiere Pro

Ønsker du at redigere dine egne videoer?

Flere og flere benytter videomateriale i deres online markedsføring i dag, og det er der god grund til. Videoer performer nemlig langt bedre end billeder, da de generelt skaber høj interaktion, og er med til at skabe et tættere og mere personligt bånd til både eksisterende og potentielle nye kunder.

Video kan bruges på alle kanaler, hvad end du ønsker at brande dig selv på din hjemmeside, fortælle om dine produkter/services i en annonce eller skabe et personligt bånd til dine følgere på de sociale medier.

Konkurrencen på digitale platforme er intens, og det kan være svært at fastholde brugernes interesse. En godt redigeret video kan differentiere din virksomhed fra mængden, fange seernes interesse og holde dem engagerede længe nok til at formidle dit budskab effektivt.
Derfor er det værd at bruge kræfter og ressourcer på professionel videoredigering, når du skal opnå succes med din digitale markedsføring.

Videoredigering

Lær hvordan du redigerer dine egne videoer professionelt med Adobe Premiere Pro

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

11 lektioner, der tager dig igennem Adobe Premiere Pro fra start til slut og viser, hvordan du helt konkret redigerer videoer, som udstråler professionalisme.

Modul 1:

INTRODUKTION TIL PREMIERE PRO

Premiere Pro er en af branchens førende videoredigeringsprogrammer, der tilbyder en lang række funktioner, som er fordelagtige at benytte til at redigere professionelt videomateriale til din digitale markedsføring.

Modul 2:

SÅDAN KOMMER DU I GANG!

Her bliver du præsenteret for grundstenene i Premiere Pro, og bliver guidet i, hvordan du starter dit eget projekt op fra scratch. Vi tager dig i hånden fra start til slut!

Modul 3:

LÆR PREMIERE PRO AT KENDE

Når du skal skabe et godt resultat, er det vigtigt at forstå, hvordan du er kommet hen til det for at kunne genskabe succesen. Derfor lærer vi dig i dette modul om fundamentet til din videoredigering, og viser dig de basale redigeringsfunktioner i Premiere Pro.

Modul 4:

REDIGER DIN EGEN VIDEO PROFESSIONELT

I dette modul vil du gennem 4 lektioner blive introduceret til de mest essentielle funktioner og værktøjer i Premiere Pro. Gennem step-by-step guides vil du få en bredere forståelse for programmet, så du kan udfolde dine tekniske evner og redigere dine egne professionelle videoer.

Modul 5:

EKSPORTER DIN VIDEO

Når du er tilfreds med din færdigredigerede video er det tid til at eksportere den, så du kan få den uploadet til dine digitale platforme. Alt dette gennemgår vi i modulet.

Modul 6:

OPSAMLING

Til sidst får du en kort opsamling over, hvad du har lært igennem kurset. Er der noget, du vil have genopfrisket, kan du altid gå tilbage til de forskellige lektioner.

Når du har afsluttet kurset, har du:

Fået en forståelse for, hvordan du konkret navigerer rundt i Adobe Premiere Pro

En step-by-step guide i, hvordan du kan redigere ud fra forskellige funktioner og værktøjer

Lært, hvordan du kan redigere dine egne videoer professionelt

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 629,- ex moms. Nogenlunde det samme som et par nye jeans – forskellen er bare, at du har kurset forevigt!

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top