Google Ads ( Adwords) - Brandsome

Google Ads

Vi bruger din data til at lave markedsføring, der skaber gensidig værdi for kunden og dig

Overvejer du om annoncering via Google Ads er noget for dig?

Det er langtfra alle virksomheder, hvor det giver mening at bruge penge på annoncering hos Google. Det kræver først og fremmest, at der er en efterspørgsel på dit produkt i Google.

Med Google Ads køber du dig til at få dit website vist, når folk søger efter det, du tilbyder. Når en eventuel kunde søger på noget, der kunne ligne dit produkt i Google, dukker din hjemmeside op i resultaterne som en annonce. Klikker kunden på din hjemmeside, betaler du en såkaldt klikpris til Google. Det handler derfor om at skabe den rigtige og mest effektive trafik på din hjemmeside. Har man gjort det, kan det godt betale sig at benytte Google Ads.

Med Google Ads er det samtidig muligt at lave retargeting, så tidligere besøgende på dit website kan rammes med en annonce – selv når de besøger andre sites. Dette kan gøre kunden mere tilbøjelig til at vende tilbage til netop dit produkt, da det pludselig virker bekendt og trygt. Dette er et vigtigt værktøj i den skarpe konkurrence med lignende virksomheder.

Noget af det mest altafgørende, når man arbejder med Google Ads, er kvaliteten af hjemmesiden. Om den er brugervenlig, informerende, og om den har relevans for det, kunden søgte på i Google. Opfylder din hjemmeside disse krav, har den en høj Quality Score, og det er essentielt, både når Google beregner, om du skal ligge øverst i annoncerne, når kunderne søger, og når der skal beregnes klikpris.

Google Ads deles op i fire overordnede typer af annoncer:

  • I søgeresultaterne – de originale AdWords.
  • Shopping-annoncer i søgeresultaterne
  • Annoncer på YouTube
  • Displayannoncering i de tilknyttede udgiver- eller displaynetværk

Shopping annoncerne er relevante for dig, der har en butik, som kunderne kan shoppe hos via din hjemmeside. Her er det nemlig muligt at promovere dit onlinelager og dit lokale butikslager, booste trafikken til dit website eller din lokale butik og finde mere kvalificerede kundeemner ved at Google lægger annoncer ud forskellige steder på nettet, så potentielle kunder kan se, hvad du sælger. Det er altså mere end en tekstannonce, og shopping annoncen kan derfor generere flere kunder til netop din webshop.

Alle disse muligheder og teknikken bag behøver du heldigvis ikke at sætte dig ind i, hvis du ikke synes, at det lyder ligeså spændende, som vi gør. Vi har nemlig specialiseret os indenfor lige netop Google Ads, og vi sidder klar til at hjælpe dig til en effektiv annoncekampagne, hvor der løbende bliver testet, hvad der virker og hvad der ikke gør, så dit budget bliver brugt optimalt og kunderne nemt kan finde dig i en googlesøgning.

Overlad markedsføringen til os og brug tid til det, du er god til - kontakt os allerede nu og hør hvad vi kan gøre for dig

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.