Copyright infringement Facebook og Instagram annoncering kursus online ζ lær vigtige tricks

Skab levende billeder med AR filtre

Ønsker du at fange målgruppens opmærksomhed på en ny og kreativ måde? Og er du tom for idéer til, hvordan du formår at skille dig ekstra meget ud fra konkurrenterne?

AR filtre giver mulighed for at booste dit brand ud til flere millioner brugere, og er desuden designet til at blive husket bedre i modsætning til meget andet markedsføring.

Så hvad venter du på?

Dette kursus guider dig fra start til slut og viser dig, hvordan du selv kan skabe unikke AR filtre, som din målgruppe kan benytte på sociale medier. Vi lærer dig et nyt program at kende, som vil gøre det let for dig at kreere lige netop de effekter, du drømmer om at mestre.

AR filter

Kunderne vil overraskes og imponeres! Fang deres opmærksomhed på en ny og kreativ måde med AR filtre

Mulighed for betaling i flere rater

Livstidsadgang inkl. opdateringer

Diplom ved endt kursus

Step by step gennemgang klar til implementering

Kurset kan også tilgås via app til når du er på farten

Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste

9 lektioner der trin-for-trin guider dig i at skabe professionelle AR filtre, som med garanti vil fange din målgruppes opmærksomhed.

Modul 1:

DERFOR ER AR FILTRE RELEVANTE

I det første modul bliver du præsenteret for AR filtre, og hvilket stort potentiale de besidder, når du skal forsøge at fange målgruppens opmærksomhed.

Modul 2:

KOM I GANG MED META SPARK STUDIO

Her bliver du taget i hånden, mens du step-by-step lærer, hvordan du opretter dig, downloader og anvender programmets forskellige funktioner, som du skal bruge til at kreere dit eget AR filter.

Modul 3:

LAV DINE EGNE FILTRE

Hvis du er helt tom for idéer, giver vi dig her en lang række eksempler på filtre, du kan springe ud i at lave. I dette modul guider vi dig også gennem, hvordan du fra start til slut kan skabe forskellige former for filtre, uanset om du ønsker at lave et baggrundsfilter, 3D-filter eller noget helt tredje.

Modul 4:

UPLOAD DINE FILTRE VIA AR HUB

Når du er glad og tilfreds med dit unikke filter, lærer vi dig, hvordan du på to forskellige måder kan uploade dit filter, så det kan blive godkendt til offentliggørelse på de sociale medier.

Modul 5:

LÆR AT LÆSE DATA PÅ META SPARK HUB

I dette modul lærer vi dig, hvordan du får indblik i dine filtres interaktion samt den målgruppe, som benytter sig af dine effekter.

Modul 6:

OPSAMLING

Til sidst giver vi dig en oversigt over de vigtigste pointer, du har lært gennem kurset.

Når du har afsluttet kurset, har du:

Lært, hvorfor AR filtre har et stort potentiale.

En trin-for-trin guide i, hvordan du skaber dit eget AR filter.

Lært, hvordan du får indblik i dine filtres præstationer.

Vores kurser er for alle. Virksomheder, medarbejdere og private, som ønsker at tage deres digitale marketingkompetencer til et helt nyt niveau. Den samlede engangsinvestering i kurset er KUN 799,- ex moms. Nogenlunde det samme som et nyt par sneakers – og tro os, når først du mestrer at lave dine egne filtre, kommer du til at løbe stærkere end hvad et par sko kan klare.

Nogle af de kunder vi har hjulpet med at markedsføre sig på sociale medier

Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top