Copyright infringement Nyhedsbrev - BrandSome

Download vores nye minikursus ‘Skab din egen visuelle identitet der vil gøre dit brand let genkendelig’ helt uden det koster dig noget.

Vi  gjort det let for dig, som gerne vil have et visuelt løft, men ikke kan finde hoved og hale i, hvor du skal starte. 🫣

Du bliver guidet hele vejen igennem minikurset step-by-step, så du ved præcis hvordan du du skaber et top professionelt og skarpt visuelt udtryk som skiller sig ud. 💥

Det ENESTE du skal gøre for at få fingrene i minikurset er at skrive din mailadresse, og herefter får du tilsendt en mail med link til vores freebie, som med garanti vil hjælpe dig med at give dit brand et visuelt løft. 🚀 Du bliver samtidig tilmeldt BrandSomes nyhedsbrev, hvor du får gode råd til din branding og markedsføring samt tilsendt specielle tilbud.

Bare rolig… vi spammer dig ikke, og du kan til enhver tid framelde dig igen.

freebie visuel identitet
Download vores 24 siders guide ’10 tips som gør du aldrig løber tør for idéer til content’ helt uden det koster dig noget.

Tilmeld dig BrandSomes nyhedsbrev og få gode råd til din markedsføring samt specielle tilbud.

Feedback på vores online kurser

COCOON BAG LAB
COCOON BAG LAB@cocoon
Læs mere
Min historie er, at jeg stod 2 uger inden lanceringen af min virksomhed, med preloved Chanel tasker på Instagram, som nybegynder på ALLE områder og var gået skævt af den SoMe konsulent, jeg ellers havde satset på, skulle hjælpe mig flyvende på den korte tid. Heldigvis fik jeg anbefalet BrandSome og gik straks i krig med kurserne Instagram, Canva og Personlig branding. Jeg har en baggrund som operasanger og scenekunstproducent og havde aldrig været på IG før, jeg skulle lære absolut alle trin i processen, med at bygge min virksomhedsprofil op og skabe grafisk lækkert content - fra begyndelsen. BrandSome kurserne er geniale fordi man bliver guided step by step, på en let forståelig måde, både med tekst og videoeksempel, og den helt store forskel fra andre ”Live-kurser” er, at man kan gå tilbage og genlæse/se afsnit, når man har brug for det. Jeg blev på 2 uger løftet fra nul til helt selvhjulpen, i forhold til at lancere og drive min online virksomhed med eksklusive tasker, hvor det visuelle er meget afgørende for succes. TAK!
Kira Rosevig
Kira Rosevig@kirarosevig
Læs mere
Jeg investerede i 5 onlinekurser til min virksomhed for at lære, hvordan jeg bedre kunne få mit personlige aftryk og ord ud til klienter, følgere og læsere. Stor prioritet at jeg selv sidder bag tasterne, hvor mit virke er gennemsyret af mit personlige DNA og vision. Med Brandsomes online kurser har jeg været trygge hænder, og guidet bid for bid - som passer perfekt til mig. Følelsen af faktisk at kunne finde ud af det, indfandt sig hurtigt. Kurserne har indtjent sig selv, da jeg nu selv har redskaberne og følelsen af at have det helt rigtige set up til at brande mit virke.
Marianne Bjerring
Marianne Bjerring@marianne.bjerring
Læs mere
Jeg købte jeres Instagram kursus for 10 dage siden og har kun læst det hele meget hurtigt. Men har brugt en del af det, blandt andet har jeg liket en masse inden jeg selv har postet og jeg har postet lidt mere end jeg plejer. Jeg er helt begejstret over det her resultat på kun 10 dage og jeg har ingen gang gjort mig rigtig umage, jeg har kun gjort lidt👏👏👏 og jeg har faktisk fået 100 nye følgere til også 👏👏nå jeg er bare begejstret og ville dele det med jer. Så tak for et godt kursus indhold, det virker ❤️
Østergaard Event
Østergaard Event@ostergaardevent
Læs mere
Min virksomhed har investeret i 3 online kurser hos Brandsome for at optimere vores viden på områder som er vigtige i vores dagligdag. Det har været super godt og helt utrolig nem læring. ….. “Sæt igang og pause undervejs” - alle kan være med. Det er viden som vi ikke kan undvære og Carina Due leverer det så perfekt. ….. kurserne er til at betale og det er SÅ meget valuta for pengene. Jeg kan kun anbefale dem. Bh Christina Østergaard Event
Luise King
Luise King@luiseking
Læs mere
For mig skal det online læring jeg deltager i være let at gå til. Og det er Brandsomes. Og fulde af gode råd jeg ikke lige selv var opmærksom på. Jeg har fået redskaber og forståelse for de forskellige områder som jeg nu bruger dagligt i min online markedsføring. Jeg købte "Kickstart din Facebook", "Få succes på Instagram" og "Annonceringskurset." Stor anbefaling fra mig.
Tidligere
Næste
Facebook anmeldelser
5.0
Baseret på 48 anmeldelser
js_loader
Scroll to Top