Instagram strategi - få flere (aktive) følgere

Instagram rådgivning

Vi ved, hvad der skal til for at skabe interaktion

Instagram er en meget effektiv platform at markedsføre sig på for at tiltrække flere kunder. Og så er det endda gratis. Der er blot nogle spilleregler, man skal kende for at kunne udnytte mulighederne i mediet til fulde. Mangler du råd til hvornår, hvor tit, hvordan og hvad, er en Instagram rådgivning godt givet ud.

Formår man nemlig at mikse de forskellige typer af opslag korrekt, få den personlige vinkel og at mestre hyppigheden i opslagene, er man allerede langt i opbygningen af en profil, der når langt ud til potentielle kunder.

I en relationsbaseret markedsføring, kan Instagram være et effektivt redskab til at nå ud til de potentielle kunder. Vha. stories er det nemlig simpelt og nemt at række ud til følgerne og skabe et bånd til dem.

Det skal dog ikke være et hvilket som helst bånd – men et bånd, hvor de får lyst til at benytte sig af dine produkter. Dette er der mange måder at gøre på, f.eks. ved brugen af de korrekte billeder, catchy tekster, specialdesignede GIFs mm. Brugen af de korrekte hashtags er også vigtigere end nogensinde, da det nu er blevet muligt at følge et #hashtag. Det gør dine muligheder for at blive set endnu større og nå ud til netop din målgruppe. Behersker du disse elementer, kan du ende med at udfordre den berygtede algoritme og stige til vejrs både i følgerantal, men endnu vigtigere stige i dine følgeres interaktion med dig. Vi hjælper dig godt på vej og monitorerer selvfølgelig undervejs, så du kan følge med i din virksomheds udvikling.
Tidligere
Næste

Vi har hjulpet over 100 kunder med at vækste

Facebook Bedømmelse
5.0
Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.