Cookie- og persondatapolitik for Brandsome

Her i min Cookie- og Persondatapolitik for Brandsome finder du hjælp til at forstå, hvilke data jeg indsamler, hvorfor jeg indsamler dem, og hvad jeg som dataansvarlig virksomhed bruger dem til.

  1. Generelt

1.1.Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver mig og/eller som jeg indsamler om dig og/eller du giver mig adgang til, når du er kunde hos Brandsome, eller når du besøger mit website www.brandsome.dk

  1. Dataansvarlig

2.1.Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Brandsome

CVR nr. 37704970

2.2. Når jeg behandler personlige oplysninger, overholder jeg EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

2.3.Har du spørgsmål til min privatlivspolitik, eller måden jeg behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos Brandsome, kan du rette henvendelse via fanebladet ”Kontakt” eller ringe på telefon +45 20650165

2.4.Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du ligeledes rette henvendelse til Brandsome. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

http://minecookies.org/cookiehandtering/


  1. Website og cookies

3.1.Når du besøger websitet www.brandsome.dk, benytter jeg (fx) Google Analytics-cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper mig med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan mine brugere interagerer på websitet. Jeg behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer.

3.2Som nævnt i pkt. 3.1. benytter jeg Google Analytics-cookies for at give mig indsigt i, hvordan de besøgende benytter websitet. Jeg deler ikke denne data med nogen, og den viden jeg får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her.

3.3.Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her(Det anbefales ikke).

3.4.Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokere cookies, kan du se en vejledning her.

Sociale Plug-ins

På hjemmesiden findes plug-ins (SoMe-ikoner) til Facebook, Instagram og Linkedin. Når du trykker på et ikon, lægger det pågældende medie cookies på din computer

  1. Indsamling af personlige oplysninger

4.1.Er du kunde eller kontakter du os fra websitet, www.brandsome.dk, indsamler jeg følgende almindelige personoplysninger om dig, herunder: navn, titel, adresse, postnummer, by, land, mobilnummer og email-adresse samt faktureringsoplysninger som firmanavn, CVR nr. m.v. Såfremt der på sitet bliver mulighed for automatisk kortbetaling indsamler jeg også betalingskortoplysninger. Arbejdet udføres oftest på den måde, at jeg udover det nævnte indsamler et login til din hjemmeside/Facebook/Instagram/Twitter mv. Via dette login får jeg adgang til det konkrete emne, hvor jeg på den måde får adgang til alle de oplysninger, som du har lagt på emnet. Så snart min opgave er udført sletter jeg loginoplysningerne, og har derfor ikke længere adgang til de oplysninger, som fremgår på din hjemmeside/dine sociale medier.

4.2.Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

4.3.Jeg indsamler ingen særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig. Såfremt der fremgår følsomme oplysninger på din hjemmeside/sociale medier, er fremgangsmetoden som nævnt ovenfor under 4.1.


  1. Behandling af personlige oplysninger

5.1.Jeg behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at jeg kan opfylde mine forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, jeg har som dansk virksomhed, hvor jeg er omfattet af dansk lovgivning.

5.2.Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

5.3.Jeg laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Jeg videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre jeg er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

5.4.Er du kunde anvender jeg dine personlige oplysninger til at:

  • Fremsende ordrebekræftelse, adgangskoder og brugervejledninger til dig
  • Give dig kundeservice, support, svare på spørgsmål og efterkomme dine anmodninger
  • Udføre dine ordrer og levere mine services og ydelser
  • Håndtere administration af kundeforholdet til dig
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser, systemopdateringer, nedetider m.v. via e-mail.
  1. Deling af dine personoplysninger

6.1.Jeg kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår mig med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv. Det betyder, at jeg eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, min tekniske support og min bank.

6.1.2.Jeg deler dine oplysninger i det omfang, jeg er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

  1. Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

7.1 Som dataansvarlig deler Brandsome ikke personlige oplysninger med modtagere uden for EU/EØS.

  1. Beskyttelse af personoplysninger

8.1.Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Jeg gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og mine sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om mine brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Jeg kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

8.2.Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 26 måneder efter formålet er afsluttet.

8.3.Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Jeg forbeholder mig derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør jeg det, retter jeg selvfølgelig datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver jeg dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

8.4.I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1. Anvend kontaktoplysningerne som nævnt ovenfor.

   9. Når du besøger min side på Facebook

9.1. Jeg og Facebook indsamler og behandler personoplysninger, når du besøger siden https://www.facebook.com/BrandSome.dk/ . Formålet med behandlingen er at kunne markedsføre Brandsome over for potentielle kunder, bevare henvendelser og lignende beslægtede formål.  Der indsamles kontaktoplysninger typisk i form af navn. Hvis jeg modtager følsomme oplysninger, vil de blive slettet, så snart det opdages. Behandlingen sker med hjemmel i en legitim interesse ud fra en interesseafvejning. De personoplysninger, der afgives, vil ikke blive videregivet uden for Brandsome.

Brandsome følger Datatilsynets gældende retningslinjer omkring det delte dataansvar og tilstræber mig at sikre, at de besøgende på min Facebook-side får information om persondata. På nuværende tidspunkt indebærer dette bl.a., at jeg løbende forsøger at indgå i en dialog med Facebook omkring reguleringen af det fælles dataansvar og ansvarsfordelingen. Som nævnt i nærværende politik, har du også som besøgende på vores Facebook-sider mulighed for at udøve sine rettigheder fx retten til indsigt, retten til at gøre indsigelse og retten til sletning.

Da de personoplysninger der afgives på Facebook-siderne afgives af personen selv på en offentligt tilgængelige side, vil oplysningerne i udgangspunktet ligge på siden så længe denne eksisterer. Du kan som afgiver af oplysningerne altid gøre indsigelse i forhold til interesseafvejningen, med henblik på at få slettet eventuelle opslag.

Jeg antager, at Facebook foretager automatiske afgørelser og profilering på den del af personoplysningerne, som Facebook er dataansvarlig for. Brandsome benytter sig ikke af automatiske afgørelser og profilering.

Bemærk! Hvis du ikke ønsker, at dine oplysninger behandles, bedes du undlade at besøge min Facebook-side, da det på nuværende tidspunkt ikke er muligt for Brandsome at ændre på Facebooks indstillinger for opsamling af data.”

10. Sidst opdateret

10.1. Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 24-05-2018.